Середа, 22.05.2024, 02:10
Вхід | Вихід | RSS
Javascript DHTML Drop Down Menu Powered by dhtml-menu-builder.com
Belarusian  English  Russian  Ukrainian 

Меню

Пошук

Погода та курс валют

Погода
Погода у Знам'янці

вологість:

тиск:

вітер:



Календар свят та подій

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Опитування

Статистика



Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Інформаційний портал


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Відео про місто

Корисні посилання

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Головна » 2012 » Вересень » 10 » Смт. Знам'янка Друга відсвяткувала День селища
15:41
Смт. Знам'янка Друга відсвяткувала День селища
 
12         9 вересня, біля Будинку культури, в смт. Знам'янка Друга відбулося свято – День селища. На заході були присутні: міський голова І.Крижановський, народний депутат України О.Єдін, селищний голова С.Філіпенко, перший заступник міського голови В.Джулай, секретар міської ради А.Тесленко, представники Благодійного фонду "Рідний край", мешканці селища та гості.
Всіх, хто зібрався в цей святковий день на свято селища, благословив отець Віктор (Кравець) УПЦ на честь ікони Богородиці "Знамення" .
До присутніх звернувся селищний голова Сергій Іванович Філіпенко. До славних сторінок історії смт. Знам'янка Друга звернувся у своєму виступі й міський голова Ігор Борисович Крижановський. Привітав жителів селища народний депутат України Олександр Йосипович Єдін. Представники Благодійного фонду "Рідний край" вручили селищному голові сертифікат на встановлення дитячого майданчика та футбольні м'ячі.
 
12          Під час заходу міський голова вручив Почесну грамоту Знам'янської міської ради голові фермерського господарства Морозу Анатолію Павловичу за активну участь у проведенні заходів у селищі, надання допомоги з благоустрою та наведенню належного санітарного стану в селищі, придбання та встановленні спортивно-ігрового майданчика та з нагоди Дня селища Знам'янка Друга та приватному підприємцю, меценату Григор'єву Геннадію Анатолійовичу.
В свою чергу селищний голова вручив Подяки активним жителям смт.Знам'янка Друга.
 
12          Після вручення нагород та пам'ятних подарунків відбувся святковий концерт за участю артистів Кіровоградської обласної філармонії, святкова лотарея  та яскравий  феєрверк.
 
Категорія: Новини міської ради | Переглядів: 798 | Додав: Admin | Рейтинг: 0.0/0

Кировоград: новости и сайты