Четвер, 18.04.2024, 21:25
Вхід | Вихід | RSS
Javascript DHTML Drop Down Menu Powered by dhtml-menu-builder.com
Belarusian  English  Russian  Ukrainian 

Меню

Пошук

Погода та курс валют

Погода
Погода у Знам'янці

вологість:

тиск:

вітер:



Календар свят та подій

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Опитування

Статистика



Онлайн всього: 2
Гостей: 2
Користувачів: 0

Інформаційний портал


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Відео про місто

Корисні посилання

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Головна » 2018 » Січень » 22 » Соборна Знам’янщина
09:19
Соборна Знам’янщина
12
Напередодні відзначення Дня Соборності України на привокзальному мікрорайоні (біля спорткомплексу Піраміда) відбувся спільний захід Знам’янського осередку ВМГО «ФРІ» (гол. Крістіна Зайченко), Всеукраїнської ініціативи «Активна громада» (регіональний координатор Олена Олізько), ГО «Єдність Кіровоградщини» (гол. Юрій Гребенюк) , за участі Знам’янського МРВ Управління ДСНС України у Кіровоградській області (нач. Ларіонов Владислав), спорткомплексу «Піраміда»   та за підтримки приватних підприємців Олени Плохотнікової (маг. «Одеса»), Світлани Іваненко (маг. «Імперія») « В гостях у Тітоньки Хуртовини та Самовар Самоварича».

Перед початком заходу, всі учасники плідно попрацювали по облаштування прилеглої території, і не встигли поставити лопати, як площа почала заповнюватися великою кількістю знам’янчан. І дуже приємно відмітити, що навіть зимова пора року з невеличким морозцем не стала на заваді бажанню людей долучитися до заходу «Соборна Знам’янщина».
12

Розпочався він з вітальних слів організаторів,  до яких долучився і міський голова Сергій Філіпенко. 

У своєму виступі очільник міста привітав містян з наступаючим святом єднання та свободи, побажав міцного здоров’я, щастя, миру, злагоди і нових здобутків на благо нашого рідного міста та всієї України.

З вітальним словом виступив і інспектор ДПРЧ управління ДСНС України в Кіровоградській області Юрій Шмалько.

І, щоб не гаяти часу, всі залюбки долучилися до участі у зимовому караоке, зібрані кошти з якого, вже традиційно будуть передані на благодійність. 

Участь у караоке взяли дев’ять учасників, а перемогу здобула Дар’я Таран, яка несподівано для всіх передала свій титул Вікторії Валовій. Інші фіналісти Москаленко Микола, Дмитро Кірій крім солодких призів отримали традиційні яйця. Слід підкреслити, що солодкий подарунок отримали всі учасники караоке.
12

Також протягом всього заходу всі присутні мали можливість поласувати смачними млинцями з варенням, які готувалися на свіжому повітрі, печивом, цукерками та зігрітися гарячим травяним чаєм від директора ТОВ «Вагонкомплектсервіс», голови ГО «Єдність Кіровоградщини» Юрія Гребенюка. Приємно те, що допомогали в приготуванні млинців як представники Всеукраїнської ініціативи «Активна  громада», так і Лариса Нестеренко та Руслана Ладожинська.
12

Крім того, всі бажаючі мали можливість завітати до зони активності «Успішне місто – Соборна Країна», і отримати цікаву інформацію.

По завершенню караоке молоддю міста спільно з волонтерами Ларисою Лук’яненко і Іриною Войчишиною було підраховано зібрані кошти. Остаточна сума склала 1254грн.

Також як і було анонсовано раніше, кожен із присутніх у якого 21 чи 22 січня був день народження міг отримати солодкий приз від організаторів. 

Крім того, під час заходу був створений патріотичний фото колаж, який містив фотографії знам’янчан як у національному вбранні так і з елементами національної символіки.
12

Родзинкою заходу стало започаткування обласної акції «Листівка Єднання» від Знам’янського осередку ВМГО «ФРІ» до 100- річчя з Дня Соборності України.

Приємною несподіванкою для всіх стала акція «Запобігти. Врятувати. Допомогти» від Знам’янського МРВ Управління ДСНС України у Кіровоградській області (нач. Ларіонов Владислав). 

Під час акції глядачі змогли на власні очі побачити гасіння умовної пожежі, яке коментувалося інспектором ДПРЧ управління ДСНС України в Кіровоградській області Юрієм Шмалько. По його завершенню всім присутнім було продемонстровано можливості пожежно-рятувальної техніки та запрошено до участі у конкурсно-розважальній програмі.
12

Кожен із малюків отримав як солодкий подарунок, так і приз від приватних підприємців Світлани Іваненко (маг. «Імперія») та Олени Плохотнікової (маг. «Одеса») під час ігрової програми. Святковий настрій всім присутнім дарували гурт «Місто доріг» та Дар’я Таран. 12
Окрема вдячність за музичний супровід всього заходу Віталію Зеленському.
Категорія: Новини міської ради | Переглядів: 1092 | Додав: Admin | Рейтинг: 3.7/6

Кировоград: новости и сайты