Вівторок, 16.04.2024, 19:37
Вхід | Вихід | RSS
Javascript DHTML Drop Down Menu Powered by dhtml-menu-builder.com
Belarusian  English  Russian  Ukrainian 

Меню

Пошук

Погода та курс валют

Погода
Погода у Знам'янці

вологість:

тиск:

вітер:



Календар свят та подій

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Опитування

Статистика



Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Інформаційний портал


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Відео про місто

Корисні посилання

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Головна » 2011 » Грудень » 19 » Сьогодні міський голова та секретар міської ради допомагали Святому Миколаю дарувати радість дітям
17:06
Сьогодні міський голова та секретар міської ради допомагали Святому Миколаю дарувати радість дітям
 
12         Як відомо, День Святого Миколая - це свято, якого так чекають дітлахи у всьому світі. Цей день не тільки веселе свято для самих дітей, але і нагадування суспільству про необхідність захищати та приділяти увагу тим, дітям, які цього потребують по особливому. Саме з нагоди такого дня міський голова І.Крижановський, секретар міської ради А.Тесленко, спільно з депутатом обласної ради С.Кліпацьким, керівником ПАТ "Агропродукт"В.Порхуном, начальником Знам'янського РВ УМНС України в Кіровоградській області А.Бондаренком, Тимчасово виконуючим обов'язки Знам'янського РВ УМНС Управління Держтехногенбезпеки у Кіровоградській області О. Саєнком, представниками Знам'янської міської організації "Мотоклуб -16 ТОН", вирішили всім нагадати про тих, кого постійно необхідно пам'ятати - про наших дітей, особливо про дітей, які не мають батьківської любові та тепла, і це діти-сироти та діти, позбавлені батьківського піклування, діти-інваліди, діти із малозабезпечених та багатодітних сімей, бездоглядні та безпритульні діти.   
12          Так, 19 грудня 2011 року в інтернатних закладах міста Знам'янка, а саме: в Знам'янському дитячому будинку - інтернаті III - IV профілю(директор Т.Валько), Знам'янському психоневрологічному інтернаті з геріатричним відділенням (директор В.Кадацький), Знам’янській спеціальній загальноосвітній школі-інтернат І-ІІІ ступенів(директор Н.Заруцька) відбулося привітання міською владою та спонсорами, дітей пільгових категорій з Днем Святого Миколая, під час якого вихованці продемонстрували новорічні казки, читали вірші та співали пісні. Гості , які прибули на свято, були вкрай здивовані виставкою новорічних робіт  у фойє  Знам’янської спеціальної загальноосвітньої школи-інтернату І-ІІІ ступенів.
12      Ігор Борисович та Андрій Вікторович    прийняли участь у шаховому турнірі, який було організовано та проведено під патронатом міського голови І.Крижановського, у   Знам'янському психоневрологічному інтернаті з геріатричним відділенням.  Кожна дитина  та кожен підопічний того чи іншого закладу отримали веселий настрій та солодкі подарунки, люб'язно надані спонсорами.   
12          Керівництво інтернатів в свою чергу подякувало міській владі та меценатам за турботу про вихованців, які знаходяться на утриманні держави та висловили сподівання, що такі благодійні ініціативи та традиції будуть продовжені у наступному році і цим дітям буде і надалі приділятись увага з боку держави та меценатів.

Категорія: Експрес інформація | Переглядів: 696 | Додав: Admin | Рейтинг: 0.0/0

Кировоград: новости и сайты