Середа, 24.04.2024, 12:17
Вхід | Вихід | RSS
Javascript DHTML Drop Down Menu Powered by dhtml-menu-builder.com
Belarusian  English  Russian  Ukrainian 

Меню

Пошук

Погода та курс валют

Погода
Погода у Знам'янці

вологість:

тиск:

вітер:



Календар свят та подій

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Опитування

Статистика



Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Інформаційний портал


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Відео про місто

Корисні посилання

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Головна » 2011 » Вересень » 29 » Спільна нарада з питання погодження меж міста Знам'янка та Знам'янського району
10:16
Спільна нарада з питання погодження меж міста Знам'янка та Знам'янського району
 
12          28 вересня 2011 року відбулась спільна нарада органів виконавчої влади та місцевого самоврядування м.Знам'янка та Знам'янського району з питання погодження меж міста Знам'янка та Знам'янського району, в якому взяли участь: міський голова І.Крижановський, голова Знам'янської райдержадміністрації В.Горб, голова Знам'янської районної ради Т.Михайлова, заступник голови Знам'янської райдержадміністрації О.Головчиць, начальник міського фінансового управління Т.Іваськів, начальник фінансового управління Знам'янської райдержадміністрації Г.Бискуб, начальник відділу архітектури та містобудування,Знам'янської міської ради, головний архітектор міста І.Качанов, начальник юридичного відділу Знам'янського міськвиконкому Ю.Данільченко.   
12  Саме болюче питання полягає в тому, що органи місцевого самоврядування в особі Дмитрівської та Петрівської сільських рад не бажають погоджувати межі по виготовленому проекту м. Знам'янка, за який сплачені кошти більш як 300 тис.грн.
Петрівська сільська рада бажає щоб в їхньому підпорядкуванні був елеватор, який розташований на південній стороні міста по вул.Транспортній. Даний об'єкт є прибутковим та приносить більше як 60% доходу до місцевого бюджету Петрівської сільської ради. Тому депутати Петрівської сільської ради внесли думку, що вони погодять межі при умові, якщо їм залишиться приватне акціонерне товариство "Елеватор".
   
12           Дмитрівська сільська рада бажає, щоб в їхньому підпорядкуванні залишились ВАТ "Пуансон" та сироробний завод, які також дають відповідні доходи до Дмитрівської сільської ради.
На спільній нараді дійшли висновку про те, що Знам'янська міська рада надасть свої пропозиції Дмитрівській та Петрівській сільським радам щодо погодження меж та прийняття участі в чергових засіданнях сільських рад. Тому на наступних засіданнях , які відбудуться тільки після засідань вищезазначених сільських рад винести ті погодження, які будуть прийняті відповідним рішенням цих рад.

Категорія: Новини міської ради | Переглядів: 837 | Додав: Admin | Рейтинг: 4.0/1

Кировоград: новости и сайты