П`ятниця, 29.03.2024, 13:19
Вхід | Вихід | RSS
Javascript DHTML Drop Down Menu Powered by dhtml-menu-builder.com
Belarusian  English  Russian  Ukrainian 

Меню

Пошук

Погода та курс валют

Погода
Погода у Знам'янці

вологість:

тиск:

вітер:



Календар свят та подій

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Опитування

Статистика



Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Інформаційний портал


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Відео про місто

Корисні посилання

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Головна » 2017 » Серпень » 16 » Спільне засідання депутатських комісій
09:39
Спільне засідання депутатських комісій
Під головуванням голови постійної комісії з питань охорони здоров’я та соціального захисту населення В.Мацка, за участі міського голови С.Філіпенка відбулося спільне засідання постійних комісій міської ради з питань: охорони здоров’я та соціального захисту населення ( гол. В.Мацко),  житлово-комунального господарства та охорони навколишнього природного середовища (гол. А.Тесленко), освіти, культури, молоді та спорту ( гол. Ю.Сопільняк). У роботі комісій також взяли участь депутати міської ради, що входять до складу інших комісій. Присутні розглянули проекти рішень, що пропонуються до розгляду під час чергової сесії міської ради 18 серпня 2017 року.

Під час обговорення питань порядку денного  депутати обговорили пропозиції постійних комісій міської ради, що були внесені ними під час розгляду профільних питань. 

Під час обговорення проекту рішення «Про внесення змін до рішення міської ради від 23 грудня 2016 року №675 «Про міський бюджет на 2017 рік» заступником начальника фінансового управління О.Лепетко було проінформовано присутніх депутатів про необхідність внесення доповнень та змін до запропонованого проекту, що є нагальними для життєзабезпечення міста та підготовки бюджетних установ до стабільного функціонування в осінньо-зимовий період, а саме: щодо перерозподілу та збільшення бюджетних призначень міської лікарні на придбання димососу «КАЛВІС-700» на суму 35,0 тис. грн.; збільшення доходів та видатків міського бюджету за рахунок субвенції: з державного бюджету для розрахунків по пільгах та субсидіях у сумі 15597,1 тис.грн., а також субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам на відшкодування вартості лікарських засобів для лікування окремих захворювань у сумі 146,0 тис.грн.; збільшення доходів та видатків міського бюджету по управлінню містобудування, архітектури та житлово-комунального господарства на суму 1258,5 тис. грн.; облаштування вузлів обліку газу засобами дистанційної передачі даних (модемного зв'язку) до ВАТ "Кіровоградгаз" для котелень закладів освіти, культури, виконавчого комітету на суму 225,0 тис.грн. Директор територіального центру Т.Костікова звернулася з пропозицією внести доповнення до запропонованого проекту рішення та передбачити кошти в сумі 26,409 тис. грн.. для фінансування робіт з корегування проектно-кошторисної документації по капітальному ремонту приміщення по вул. Церковній,7. Депутати обговорили також питання: собівартості ремонтних робіт житлових квартир, що пропонуються під службове та соціальне житло; придбання комунального житла тощо.

З метою дотримання норм чинного законодавства щодо розгляду та прийняття нормативно-правових актів, що носять регуляторний характер, проект рішення  «Про затвердження Положення про порядок проведення конкурсу з визначення юридичних осіб, які здійснюють збирання та перевезення рідких побутових відходів спеціально спеціально обладнанами для цього транспортними засобами на території міста Знам’янки» запропоновано зняти з розгляду сесії міської ради. Також, до вирішення питань по усуненню виявлених недоліків з реконструкції покрівлі будинку по вулиці Привокзальній,10, перенесено й розгляд питання «Про передачу на баланс ОСББ «Будинок мрії-10» вартості робіт об’єкта завершеного будівництва».

Обговоривши  питання про стан виконання депутатських запитів за І півріччя 2017 року та стан виконання рішень міської ради за січень-травень 2017 року, депутатами запропоновано винести на розгляд міської ради дані проекти рішень з доповненнями.

Депутати розглянули  всі питання порядку денного, що пропонуються на розгляд чергової сесії міської ради. За результатами роботи, прийнято рішення, надані висновки та рекомендації.

За результатами роботи комісій, також рекомендовано включити до порядку денного додаткові питання, у тому числі: «Про внесення доповнення до Програми економічного і соціального розвитку міста Знам’янка на 2017 рік» щодо фінансування придбання елементів дитячого майданчика ДНЗ №7 «Козачок», «Про звернення міської ради щодо необхідності припинення блокування реєстрації податкових накладних (коригувань)», «Про звернення міської ради щодо недопущення фактів незаконного позбавлення осіб громадянства України та переслідування за активну громадську і політичну діяльність», «Про внесення змін до складу постійних комісій Знам`янської міської ради сьомого скликання».

У роботі комісії взяли участь члени постійних комісій міської ради, перший заступник міського голови В.Загородня, заступник міського голови з питань діяльності виконавчих органів С.Гребенюк, в.о. головного лікаря КЗ «Знам’янська міська лікарня ім.. А.В.Лисенка» П.Попов, головний інженер ЗВКГ ОКВП «Дніпро-Кіровоград» В.Єрьоменко, начальники та спеціалісти структурних підрозділів апарату управління міської ради та її виконавчого комітету, представники засобів масової інформації.

Начальник відділу 
забезпечення діяльності
міської ради Н.Брунцвік
Категорія: Новини міської ради | Переглядів: 774 | Додав: Admin | Рейтинг: 2.3/3

Кировоград: новости и сайты