Четвер, 18.04.2024, 02:17
Вхід | Вихід | RSS
Javascript DHTML Drop Down Menu Powered by dhtml-menu-builder.com
Belarusian  English  Russian  Ukrainian 

Меню

Пошук

Погода та курс валют

Погода
Погода у Знам'янці

вологість:

тиск:

вітер:



Календар свят та подій

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Опитування

Статистика



Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Інформаційний портал


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Відео про місто

Корисні посилання

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Головна » 2017 » Вересень » 21 » Спільне засідання депутатських комісій
07:27
Спільне засідання депутатських комісій
12
Під головуванням голови постійної комісії з питань освіти, культури, молоді та спорту  Ю.Сопільняка за участі міського голови С.Філіпенка та секретаря міської ради Н.Клименко відбулося  спільне засідання постійних комісій міської ради під час якого присутні розглянули проекти рішень, що пропонуються до розгляду під час чергової сесії міської ради 22 вересня  2017 року.

Під час обговорення питань порядку денного  депутати обговорили пропозиції постійних комісій міської ради, що були внесені ними під час розгляду профільних питань. 

Розглядаючи проект рішення «Про утворення квартального комітету №35», який внесений в порядку місцевої ініціативи та був представлений членом ініціативної групи Л.Ляховченко, депутатами запропоновано доповнити його переліком вулиць, що увійдуть до складу новоствореного квартального комітету.

Розглядаючи проект рішення про зміни до міського бюджету, депутати надали додаткові пропозиції щодо виділення коштів на окремі види робіт по галузі «Житлово-комунальне господарство». 

Депутати розглянули  всі питання порядку денного, що пропонуються на розгляд чергової сесії міської ради. За результатами роботи, прийнято рішення, надані висновки та рекомендації.

За результатами роботи спільного засідання, також рекомендовано включити до порядку денного додаткові питання щодо дострокового припинення повноважень депутатів міської ради С.Гурова та Є.Ліщенка враховуючи подані ними заяви, що вносяться секретарем міської ради Н.Клименко в порядку внутрішньо-організаційних актів, а також «Про звернення  Знам’янської  міської  ради  щодо  негайного припинення політичних репресій проти суспільно-громадських діячів» - суб’єкт подання Н. Тишкевич. 

В різному, депутат міської ради С.Бойко запросила всіх присутніх взяти участь у Другому фестивалі патріотичної пісні «Пісні, народжені в АТО», що відбудеться в міському  Палаці культури 21.09.2017 року о 18.00 год.

Депутат міської ради Ю.Сопільняк  запропонував відвідати зустріч з українським істориком, доктором історичних наук В.Брехуненком, завідувачем відділу теорії й історії археографії та споріднених джерелознавчих наук Інституту археографії та джерелознавства ім.. М.С.Грушевського, яка мала відбутися 20.09.2017 року о 13.30 в ЦДЮТ.

У роботі комісії взяли участь члени постійних комісій міської ради,  керуюча справами міськвиконкому І.Ратушна, заступник міського голови з питань діяльності виконавчих органів – начальник фінансового управління Г.Лихота, начальники та спеціалісти структурних підрозділів апарату управління міської ради та її виконавчого комітету, представники засобів масової інформації.

Начальник відділу 
забезпечення діяльності
міської ради Н.Брунцвік
Категорія: Новини міської ради | Переглядів: 665 | Додав: Admin | Рейтинг: 3.7/3

Кировоград: новости и сайты