П`ятниця, 29.03.2024, 04:28
Вхід | Вихід | RSS
Javascript DHTML Drop Down Menu Powered by dhtml-menu-builder.com
Belarusian  English  Russian  Ukrainian 

Меню

Пошук

Погода та курс валют

Погода
Погода у Знам'янці

вологість:

тиск:

вітер:



Календар свят та подій

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Опитування

Статистика



Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Інформаційний портал


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Відео про місто

Корисні посилання

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Головна » 2017 » Жовтень » 17 » Спільне засідання депутатських комісій
15:32
Спільне засідання депутатських комісій
Під головуванням голови постійної комісії з питань освіти, культури, молоді та спорту  Ю.Сопільняка за участі міського голови С.Філіпенка та секретаря міської ради Н.Клименко відбулося  спільне засідання постійних комісій міської ради під час якого присутні розглянули проекти рішень, що пропонуються до розгляду під час чергової сесії міської ради 20 жовтня  2017 року.
Під час обговорення питань порядку денного депутати обговорили пропозиції постійних комісій міської ради, що були внесені ними під час розгляду профільних питань. 
Заступник начальника фінансового управління О.Лепетко представила для розгляду проект рішення «Про внесення змін до рішення міської ради від 23.12.2016 року №675 «Про міський бюджет», а також повідомила про зміни по видатках, що пропонується внести додатково враховуючи розпорядження КМУ від 27.09.17 №689-р, а саме: збільшення призначень відділу культури і туризму виконавчого комітету міської ради для придбання обладнання та предметів довгострокового користування для будинку культури смт. Знам’янка Друга на суму 51,5 тис. грн., у т.ч. спів фінансування з міського бюджету 1,5 тис. грн., а також по фінансовому управлінню виконавчого комітету міської ради - субвенція з державного бюджету місцевим бюджетам на здійснення заходів щодо соціально-економічного розвитку окремих територій, а саме: передача субвенції селищному бюджету смт. Знам’янка Друга для придбання вуличних тренажерів та спортивно-ігрового майданчика для смт. Знам’янка Друга на суму 120,0 тис. грн. У обговоренні даного питання взяли участь депутати міської ради Н.Тишкевич, О.Антоненко, А.Тесленко, Ю.Сопільняк, В.Мацко, К.Пастух, заступник начальника УСЗН Л.Костюкевич, заступник міського голови з питань діяльності виконавчих органів С.Гребенюк. До присутніх звернулася мати А.Куценко, звернення якої щодо виділення коштів на лікування дитини було розглянуто та підтримано постійною комісією  з питань охорони здоров’я та соціального захисту (гол. В.Мацко). Міський голова С.Філіпенко наголосив, у процесі обговорення, на: очікуванні коштів медичної субвенції з державного бюджету Знам’янському районному бюджету (для Знам’янської ЦРЛ) на забезпечення відшкодування вартості лікарських засобів для лікування хворих на цукровий та нецукровий діабет міських жителів; можливості виділення коштів на лікування хворої мешканки міста А.Куценко; можливостей міського бюджету 2017 року та прогнозних показників бюджету м.Знам’янка на 2018 рік в частині збільшення реверсної дотації ( вилучення з міського до державного бюджету).
Під час обговорення проекту рішення «Про затвердження Програми фінансового забезпечення відзначення визначних подій у місті Знам’янка на 2018 рік» депутати міської ради А.Тесленко, Н.Тишкевич зверталися із запитаннями щодо формування переліку визначних дат, які організовуються та проводяться виконавчим комітетом; В.Мацко виступив  з пропозицією вивчити питання збільшення щомісячної виплати Почесним громадянам м. Знам’янки. Депутати отримали відповіді та роз’яснення на поставлені запитання.
Начальник відділу молоді, спорту та охорони здоров’я Р.Ладожинська відповіла на запитання депутатів під час розгляду проектів рішень «Про затвердження Міської комплексної програми «Молодь знам’янщини» на 2018-2021 роки» та «Про затвердження Програми надання премій Знам’янської міської ради спортсменам та тренерам за визначні досягнення у спорті на 2017-2020 роки», подякувала міській раді та відзначила, що  придбання путівок для оздоровлення категорійних дітей у 2017 році проводилося в межах Закону України «Про публічні закупівлі», що дало змогу оздоровити 26 осіб. 
Депутати розглянули  всі питання порядку денного, що пропонуються на розгляд чергової сесії міської ради. За результатами роботи, прийнято рішення, надані висновки та рекомендації. Пропозиції, отримані за результатами розгляду питань, направлені суб’єктам подання для їх опрацювання.
За результатами роботи спільного засідання, також рекомендовано включити до порядку денного додаткові питання, а саме:  «Про  затвердження Порядку проведення конкурсу на право оренди комунального майна територіальної громади міста»; «Про  затвердження Міської комплексної програми розвитку засобів масової інформації – редакції газети «Знам’янські вісті» у м. Знам’янці на 2018 рік»; «Про  делегування представників міста до госпітальної ради Кропивницького госпітального округу»; «Про  звернення депутатів Знам’янської міської ради сьомого скликання Кіровоградської області до Кабінету Міністрів України, Міністерства фінансів України та Верховної Ради України щодо недопущення прийняття запропонованих змін до ст.91 та 99 Бюджетного кодексу України»; «Про  внесення доповнення до Програми  економічного і соціального розвитку  м.Знам’янка на 2017 рік»; «Про затвердження Програми підтримки житлового фонду та благоустрою міста Знам’янки на 2018-2022 роки»; «Про внесення змін та доповнення до рішення міської ради від 25.04.2017р. №824 «Про затвердження Положення про співфінансування робіт з капітального ремонту житлового фонду об’єднань співвласників багатоквартирного житлового будинку»; «Про визначення особи як представника Знам’янської міської ради в розгляді позову міського голови на рішення Знам’янської міської ради від 16 серпня 2017р. №997 «Про внесення змін до Статуту комунального підприємства «Знам’янський комбінат комунальних послуг»; «Про надання дозволу на безоплатну передачу обладнання спортивного  майданчика з балансу управління  містобудування, архітектури та  житлово-комунального господарства Знам’янської міської на баланс відділу  освіту виконавчого комітету Знам’янської міської ради».
У роботі комісії взяли участь члени постійних комісій міської ради,  перший заступник міського голови В.Загородня, керуюча справами міськвиконкому І.Ратушна, заступник міського голови з питань діяльності виконавчих органів С.Гребенюк,  начальники та спеціалісти структурних підрозділів апарату Знам’янської міської ради та її виконавчого комітету, виконавчих органів міської ради, помічники-консультанти депутатів міської ради, представники засобів масової інформації.

Начальник відділу 
забезпечення діяльності
міської ради Н.Брунцвік
Категорія: Новини міської ради | Переглядів: 780 | Додав: Moderator_1 | Рейтинг: 1.8/5

Кировоград: новости и сайты