П`ятниця, 29.03.2024, 00:36
Вхід | Вихід | RSS
Javascript DHTML Drop Down Menu Powered by dhtml-menu-builder.com
Belarusian  English  Russian  Ukrainian 

Меню

Пошук

Погода та курс валют

Погода
Погода у Знам'янці

вологість:

тиск:

вітер:



Календар свят та подій

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Опитування

Статистика



Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Інформаційний портал


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Відео про місто

Корисні посилання

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Головна » 2017 » Листопад » 15 » Спільне засідання депутатських комісій
09:52
Спільне засідання депутатських комісій
12
Під головуванням депутата міської ради, члена постійної комісії з питань споживчого ринку, підприємництва та правової політики С.Лєвінте, за участі міського голови С.Філіпенка та секретаря міської ради Н.Клименко відбулося  спільне засідання постійних комісій міської ради під час якого присутні розглянули проекти рішень, що пропонуються до розгляду під час чергової сесії міської ради 17 листопада  2017 року.

Під час обговорення питань порядку денного  депутати обговорили пропозиції постійних комісій міської ради, що були внесені ними під час розгляду профільних питань. 

Заступник міського голови з питань діяльності виконавчих органів - начальник фінансового управління Г.Лихота представила для розгляду проекти рішень: «Звіт про  виконання міського бюджету за 9 місяців 2017 року» та «Про внесення змін до рішення міської ради від 23.12.2016 року №675 «Про міський бюджет». Доповідач також повідомила про зміни по видатках, що пропонується внести додатково враховуючи звернення, що надійшли протягом оприлюднення проекту рішення, а також зміни, що необхідно внести відповідно до розпорядження Кабінету Міністрів України в частини зменшення бюджетних призначень за рахунок субвенції з державного бюджету по управлінню соціального захисту населення  у сумі 1174,0 тис. грн., що передбачалися для надання субсидій населенню для відшкодування витрат на оплату житлово-комунальних послуг.
12

Під час обговорення змін до міського бюджету, голова постійної комісії з питань охорони здоров’я та соціального захисту В.Мацко, звернувся із пропозицією щодо виділення мешканці нашого міста, відповідно до поданої нею заяви, матеріальної допомоги у розмірі 25 тис. грн. на оперативне лікування по видаленню пухлини  тіла хребта.

Перший заступник міського голови В.Загородня зачитала заяву щодо виділення коштів у сумі 100 тис. грн. на лікування в онкодиспансері м. Кропивницького малолітньої дитини, яка потребує довготривалого лікування, що надійшла від матері дівчини. Зазначені пропозиції, а також інші, будуть розглянуті під час пленарного засідання 17.11.2017 року.

Заступник начальника фінансового управління О.Лепетко проінформувала присутніх про залишки невикористаних бюджетних коштів по головним розпорядникам бюджетних коштів, видам призначень, а також роз’яснила причини їх не використання, враховуючи інформацію відповідних установ.

Враховуючи пропозиції ініціатора підготовки проекту рішення, депутата міської ради С.Філіпової, беручи до уваги позицію міського відділу освіти ( нач. Л.Грекова), висновок постійної комісії з питань освіти, культури, молоді та спорту ( гол. Ю.Сопільняк), рішенням спільного засідання постійних комісій запропоновано винести на розгляд міської ради проект рішення «Про затвердження Міської програми «Обдарована молодь - запорука розвитку територіальної громади міста Знам’янка» на 2018 рік та Положення про призначення премії імені В’ячеслава Шкоди учнівській молоді та педагогічним працівникам за досягнуті успіхи» з доповненнями.

Під час обговорення проекту рішення «Про затвердження Програми економічного і соціального розвитку міста Знам'янка на 2018 рік», начальник відділу економічного розвитку, промисловості, інфраструктури та торгівлі І.Кузіна зупинилася на основних пунктах Програми, довела до відома присутніх інформацію щодо пропозицій, які надійшли протягом обговорення проекту рішення від відповідальних виконавців заходів програми, відповіла на запитання присутніх депутатів.

Розглядаючи проект рішення «Про використання системи електронних закупівель розпорядниками та одержувачами коштів міського бюджету», суб’єктом подання якого є постійна комісії з питань бюджету та економічного розвитку міста ( гол. М.Терновий), яким пропонується встановити нижчі вартісні пороги для закупівель, що проводяться головними розпорядниками,  розпорядниками та одержувачами коштів міського бюджету, депутати заслухали інформацію головного спеціаліста з правових питань відділу забезпечення діяльності міської ради В.Приходька, який  надав роз’яснення щодо основних правових вимог та практичних особливостей Закону України «Про публічні закупівлі» в частині здійснення «допорогових» закупівель, тобто закупівель з вартістю нижчою вартісних порогів абзаців 2 і 3 частини першої статті 2 зазначеного закону. Відповідно ч. 2 ст. 2 Закону України «Про публічні закупівлі» умови, порядок та процедури закупівель товарів, робіт і послуг можуть установлюватися або змінюватися виключно цим Законом та/або Законом України "Про особливості здійснення закупівель товарів, робіт і послуг для гарантованого забезпечення потреб оборони", крім випадків, передбачених цим Законом. Зміна положень цього Закону може здійснюватися виключно шляхом внесення змін до цього Закону та/або до Закону України "Про особливості здійснення закупівель товарів, робіт і послуг для гарантованого забезпечення потреб оборони". 

Депутати розглянули  всі питання порядку денного, що пропонуються на розгляд чергової сесії міської ради. За результатами роботи, прийнято рішення, надані висновки та рекомендації. Пропозиції, отримані за результатами розгляду питань, направлені суб’єктам подання для їх опрацювання.

За результатами роботи спільного засідання, також рекомендовано включити до порядку денного додаткові питання, а саме: «Про присвоєння чергового рангу міському голові Філіпенку С.І», «Про внесення змін до складу  постійних комісій Знам`янської міської ради сьомого скликання», «Про затвердження голів постійних комісій міської ради сьомого скликання», «Про створення тимчасової контрольної комісії по перевірці якості та об’єму виконаних робіт по ремонту доріг та тротуарів за 2017 рік».

У роботі комісії взяли участь члени постійних комісій міської ради,  перший заступник міського голови В.Загородня, заступник міського голови з питань діяльності виконавчих органів С.Гребенюк,  заступник міського голови з питань діяльності виконавчих органів – начальник фінансового управління Г.Лихота, начальники та спеціалісти структурних підрозділів апарату Знам’янської міської ради та її виконавчого комітету, виконавчих органів міської ради, помічники-консультанти депутатів міської ради, представники засобів масової інформації.

Начальник відділу 
забезпечення діяльності
міської ради Н.Брунцвік
Категорія: Новини міської ради | Переглядів: 759 | Додав: Admin | Рейтинг: 5.0/2

Кировоград: новости и сайты