Вівторок, 23.04.2024, 11:32
Вхід | Вихід | RSS
Javascript DHTML Drop Down Menu Powered by dhtml-menu-builder.com
Belarusian  English  Russian  Ukrainian 

Меню

Пошук

Погода та курс валют

Погода
Погода у Знам'янці

вологість:

тиск:

вітер:



Календар свят та подій

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Опитування

Статистика



Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Інформаційний портал


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Відео про місто

Корисні посилання

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Головна » 2017 » Грудень » 15 » Спільне засідання депутатських комісій
09:03
Спільне засідання депутатських комісій
12
Під головуванням депутата міської ради, голови постійної комісії з питань освіти, культури, молоді та спорту Ю.Сопільняка, за участі міського голови С.Філіпенка та секретаря міської ради Н.Клименко відбулося  спільне засідання постійних комісій міської ради під час якого присутні розглянули проекти рішень, що пропонуються до розгляду під час чергової сесії міської ради 15 грудня  2017 року.

На початку роботи, депутати розглянули заяви двох мешканців міста щодо виділення коштів з міського бюджету на оплату  дороговартісного лікування їхніх рідних. 

Під час обговорення питань порядку денного  депутати обговорили пропозиції постійних комісій міської ради, що були внесені ними під час розгляду профільних питань. 

Під час засідання заслухано інформацію заступника начальника фінансового управління О.Лепетко щодо змін, які пропонуються відповідно до проекту рішення міської ради «Про внесення змін до рішення міської ради від 23 грудня 2016 року №675 «Про міський бюджет на 2017 рік». 

Депутати розглянули  всі питання порядку денного, що пропонуються на розгляд чергової сесії міської ради. За результатами роботи, прийнято рішення, надані висновки та рекомендації. Пропозиції, отримані за результатами розгляду питань, направлені суб’єктам подання для їх опрацювання.

За результатами роботи спільного засідання, також рекомендовано включити до порядку денного додаткові питання, а саме: «Про надання дозволу відділу освіти виконавчого комітету Знам’янської міської ради на укладання договорів оренди частини приміщень навчальних закладів міста», «Про дострокове припинення повноважень депутата Знам’янської міської ради сьомого скликання Цатуряна П.С».

У роботі комісії взяли участь: депутати міської ради Н. Данасієнко, А.Мороз, О.Антоненко, К.Пастух, І.Грінченко, Ю.Сопільняк, О.Бойчук, С.Філіпова, Ю.Клюка, В.Мацко, О.Тітарєв, І.Зіньковська, С.Каратєєв, С.Лєвінте, Ю.Майборода, Н.Тишкевич, Р.Кондратьєв; заступник начальника фінансового управління О.Лепетко, начальник управління соціального захисту населення А.Волошина, заступник начальника управління МА та ЖКГ М.Берлова, начальник юридичного відділу Ю.Данільченко, начальник відділу освіти Л.Грекова, начальник відділу культури та туризму С.Бабаєва, начальник відділу молоді, спорту та охорони здоров’я Р.Ладожинська, начальник відділу економічного розвитку, промисловості, інфраструктури та торгівлі І.Кузіна, завідуючий сектором з питань надзвичайних ситуацій, охорони праці, екології та благоустрою управління МА та ЖКГ С.Балан, старший інспектор з питань оборонної та мобілізаційної роботи А.Головченко.

На сайті міської ради є розділ «он-лайн трансляції засідань постійних депутатських комісій міської ради», який знаходиться в пункті меню «Міська рада» і кожен має змогу ознайомитися з ходом проведення постійної комісії, а також розділ «Протоколи міської ради. Протокол постійних комісій», де кожен має змогу ознайомитися зі змістом рішень та доручень постійних комісій.

Головний спеціаліст  з правових питань
відділу забезпечення діяльності міської ради 
В.Приходько
Категорія: Новини міської ради | Переглядів: 748 | Додав: Admin | Рейтинг: 0.0/0

Кировоград: новости и сайты