Субота, 27.04.2024, 04:12
Вхід | Вихід | RSS
Javascript DHTML Drop Down Menu Powered by dhtml-menu-builder.com
Belarusian  English  Russian  Ukrainian 

Меню

Пошук

Погода та курс валют

Погода
Погода у Знам'янці

вологість:

тиск:

вітер:



Календар свят та подій

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Опитування

Статистика



Онлайн всього: 2
Гостей: 2
Користувачів: 0

Інформаційний портал


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Відео про місто

Корисні посилання

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Головна » 2018 » Січень » 17 » Спільне засідання депутатських комісій
08:33
Спільне засідання депутатських комісій
12
Під головуванням голови постійної комісії з питань освіти, культури, молоді та спорту  Ю.Сопільняка за участі міського голови С.Філіпенка та секретаря міської ради Н.Клименко відбулося  спільне засідання постійних комісій міської ради під час якого присутні розглянули проекти рішень, що пропонуються до розгляду під час чергової сесії міської ради 19 січня  2018 року.

Перед початком розгляду питань, що пропонуються на розгляд міської ради 19 січня 2018 року, голова постійної комісії з питань бюджету та економічного розвитку міста Н.Данасієнко проінформувала присутніх про стан розгляду висновків та рекомендацій комісії, що були надані 11 та 12 січня 2018 року під час розгляду питання напрямків використання бюджетних коштів на 2018 рік.

Міський голова С.Філіпенко звернув увагу на те, що перед затвердженням міського бюджету на 2018 рік, головні розпорядники бюджетних коштів подали бюджетні запити до фінансового управління у терміни встановлені законодавством для формування проекту рішення «Про міський бюджет на 2018 рік». Також, на засіданнях постійних комісій кожен депутат отримав необхідну інформацію щодо розподілу запропонованих проектом міського бюджету на 2018 рік бюджетних призначень та напрямків використання бюджетних коштів.

Секретар міської ради Н.Клименко зупинилася на основних нормах чинного законодавства в частині: розгляду висновків та рекомендацій, що приймаються постійними комісіями; функцій  фінансового управління з підготовки проектів рішень «Про міський бюджет на 2018 рік» та «Про внесення змін до міського бюджету на 2018 рік» згідно Бюджетного кодексу України; підготовки проектів рішень про внесення змін до міського бюджету на 2018 рік.

Під час обговорення питань порядку денного  депутати розглянули рекомендації постійних комісій міської ради, що були внесені ними під час розгляду профільних питань. 

Депутати розглянули  всі питання порядку денного, що пропонуються на розгляд чергової сесії міської ради. За результатами роботи надані висновки та рекомендації.

За результатами роботи спільного засідання, також рекомендовано включити до порядку денного додаткові питання щодо: затвердження Положення про порядок преміювання міського голови; три додаткові питання щодо надання дозволу на укладення договорів оренди частини приміщення міського Палацу культури для надання культурно - мистецьких послуг мешканцям територіальної громади міста, а також проекти рішень «Про  забезпечення подання відзиву на позовну заяву» - суб’єкт подання постійна комісія з  питань бюджету  та економічного розвитку міста та «Про оскарження рішення Знам’янського міськрайонного суду Кіровоградської області від 26 грудня 2017 року щодо скасування рішення Знам’янської міської ради від 21.04.2017 року №816 «Про звернення Знам’янської міської ради щодо необхідності скасування рішення виконавчого комітету від 06.04.2017 року №105 «Про встановлення тарифу на перевезення пасажирів на міських автобусних маршрутах загального користування м. Знам’янка» - суб’єкт подання депутат міської ради Н.Тишкевич.

У роботі комісії взяли участь: депутати міської ради,  перший заступник міського голови В.Загородня, керуюча справами міськвиконкому І.Ратушна, заступник міського голови з питань діяльності виконавчих органів С.Гребенюк, заступник міського голови з питань діяльності виконавчих органів – начальник фінансового управління Г.Лихота, начальники та спеціалісти структурних підрозділів апарату Знам’янської міської ради та її виконавчого комітету, виконавчих органів міської ради, в.о. головного лікаря КЗ «Знам’янська міська лікарня ім.. А.В.Лисенка» П.Попов.

На сайті міської ради є розділ «он-лайн трансляції засідань постійних депутатських комісій міської ради», який знаходиться в пункті меню «Міська рада», де кожен має змогу ознайомитися з ходом проведення постійної комісії.  

Начальник відділу 
забезпечення діяльності
міської ради Н.Брунцвік
Категорія: Новини міської ради | Переглядів: 704 | Додав: Admin | Рейтинг: 5.0/1

Кировоград: новости и сайты