Субота, 04.05.2024, 03:02
Вхід | Вихід | RSS
Javascript DHTML Drop Down Menu Powered by dhtml-menu-builder.com
Belarusian  English  Russian  Ukrainian 

Меню

Пошук

Погода та курс валют

Погода
Погода у Знам'янці

вологість:

тиск:

вітер:



Календар свят та подій

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Опитування

Статистика



Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Інформаційний портал


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Відео про місто

Корисні посилання

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Головна » 2018 » Лютий » 14 » Спільне засідання депутатських комісій
14:55
Спільне засідання депутатських комісій
Під головуванням голови постійної комісії з питань охорони здоров’я та соціального захисту населення В.Мацка, за участі міського голови С.Філіпенка та секретаря міської ради Н.Клименко відбулося  спільне засідання постійних комісій міської ради під час якого присутні розглянули проекти рішень, що пропонуються до розгляду під час чергової сесії міської ради 16 лютого 2018 року.
Під час обговорення питань порядку денного  депутати розглянули рекомендації постійних комісій міської ради, що були внесені ними під час розгляду профільних питань. 
Депутати розглянули  всі питання порядку денного, що пропонуються на розгляд чергової сесії міської ради. За результатами роботи надані висновки та рекомендації.
За результатами роботи спільного засідання, також рекомендовано включити до порядку денного додаткові питання щодо: внесення доповнення до Програми розвитку місцевого самоврядування м. Знам’янка на 2017-2021 роки, внесення змін до Положень про органи самоорганізації населення – будинкові та квартальні комітети, затверджених рішенням міської ради від 18.03.2016 р. №154 відповідно до яких передбачається надання головам будинкових та головам квартальних комітетів, секретарям будинкових комітетів одноразової щорічної матеріальної допомоги, за умови відсутності у них заборгованості перед комунальним підприємством «Знам’янський комбінат комунальних послуг.  Також, запропоновано додатково, в порядку внутрішньо-організаційних актів, включити до порядку денного сесії питання «Про створення  тимчасової контрольної комісії для оцінки господарської діяльності Знам’янської КДЮСШ» - суб’єкт подання депутат міської ради, член постійної комісії з питань освіти, культури, молоді та спорту Ю.Клюка; «Про звіт тимчасової контрольної комісії для оцінки обґрунтування зміни тарифів на послуги перевезення пасажирів на міських автобусних маршрутах та встановлення економічно обґрунтованих тарифів» - суб’єкт подання депутатка міської ради, голова ТКК Н.Тишкевич.
У роботі комісії взяли участь: депутати міської ради, заступники міського голови, керуюча справами міськвиконкому, начальники та спеціалісти структурних підрозділів апарату Знам’янської міської ради та її виконавчого комітету, виконавчих органів міської ради, головний лікар Знам’янської центральної районної лікарні І.Муравський.
На сайті міської ради є розділ «он-лайн трансляції засідань постійних депутатських комісій міської ради», який знаходиться в пункті меню «Міська рада», де кожен має змогу ознайомитися з ходом проведення постійної комісії.

Начальник відділу 
забезпечення діяльності
міської ради Н.Брунцвік

Категорія: Новини міської ради | Переглядів: 817 | Додав: Moderator_1 | Рейтинг: 3.0/2

Кировоград: новости и сайты