Середа, 01.05.2024, 18:35
Вхід | Вихід | RSS
Javascript DHTML Drop Down Menu Powered by dhtml-menu-builder.com
Belarusian  English  Russian  Ukrainian 

Меню

Пошук

Погода та курс валют

Погода
Погода у Знам'янці

вологість:

тиск:

вітер:



Календар свят та подій

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Опитування

Статистика



Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Інформаційний портал


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Відео про місто

Корисні посилання

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Головна » 2014 » Вересень » 1 » Співпраця міліції та Знам’янського міського спортивно – технічний клубу Товариства сприяння обороні України
15:40
Співпраця міліції та Знам’янського міського спортивно – технічний клубу Товариства сприяння обороні України
          
12
Багато років поспіль Знам’янський міський спортивно – технічний клуб Товариства сприяння обороні України співпрацює із Знам’янським міським відділом міліції. 
Працівники міліції забезпечують охорону громадського порядку під час проведення у ЗМСТК заходів патріотичного спрямування та безпеку життя учасників військово – спортивних змагань. За сприяння начальника МГБ Клименка О.В., діти мають змогу виконувати вправу з метання гранати та стрільби в умовах, максимально наближених до бойових, використовуючи справжні бронежилети та каски.

У Знам’янському МСТК ТСО України під керівництвом учасника бойових дій в Афганістані Колебіденка В.О. обладнаний тир, на базі якого створено макет блокпосту, є стенди, плакати з будови та ТТХ різних видів зброї, орієнтування на місцевості, засобів зв’язку та ін.

Українське сьогодення вимагає від працівників міліції вирішення складних професійних завдань, нерідко ризикуючи власним життям, із використанням зброї. Тому важливим є не тільки володіння зброєю, а й орієнтування у існуючих її видах.
           
12
За сприяння начальника Знам’янського МВ УМВС України в Кіровоградській області підполковника міліції Гулого А.А. на базі ЗМСТК були проведені спільні навчання для працівників міліції та членів міського громадського формування «Окремий Чорноліський полк «Імені Козака Мамая» Буго – Гардівського округу Українського козацтва», що на добровільних засадах заступають на чергування для підтримання порядку в місті та районі. 
Заняття проводили директор ЗМТСК ТСО України Колебіденко В.О. та інструктор Мазур О.Г. Слухачі ознайомилися із різними видами озброєння, їх будовою та способом дії, сучасними засобами з надання першої медичної допомоги, що використовуються воїнами в зоні АТО, елементами армійського обмундирування, змогли потренуватися у стрільбі, розбиранні та складанні автомата, спорядженні магазину автомата патронами, спортивному метанні ножів.


Заступник директора Знам’янського міського спортивно – технічного клубу Товариства сприяння обороні України
Іваненко І.І.


Категорія: Новини Знам’янського відділу поліції ГУНП в Кіровоградській області | Переглядів: 1190 | Додав: Admin | Рейтинг: 5.0/2

Кировоград: новости и сайты