Субота, 27.04.2024, 01:58
Вхід | Вихід | RSS
Javascript DHTML Drop Down Menu Powered by dhtml-menu-builder.com
Belarusian  English  Russian  Ukrainian 

Меню

Пошук

Погода та курс валют

Погода
Погода у Знам'янці

вологість:

тиск:

вітер:



Календар свят та подій

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Опитування

Статистика



Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Інформаційний портал


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Відео про місто

Корисні посилання

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Головна » 2017 » Лютий » 20 » Співпраця місцевої , селищної влади та спілки ветеранів Афганістану
09:59
Співпраця місцевої , селищної влади та спілки ветеранів Афганістану

12

Минуло 28  років  після виведення радянських військ з Афганістану, але живі спогади про страшну війну, яка назавжди залишила біль і смуток на серці нашого народу.

Покоління воїнів-афганців зберегло військову відданість, братерство і, по мірі можливості, намагаються підтримувати сім’ї загиблих воїнів. Вони знають ціну життя, дружби, єдності. 

Ім’я колишнього мешканця смт. Знам’янка Друга навічно вписано в літопис нашої пам’яті. На території Знам’янської ЗШ № 6 встановлений пам’ятник Валерію Козіну, який загинув під час афганської війни. Його іменем названа вулиця в селищі. В селищі мешкає його мати - Козіна Лідія Іванівна. 

12

14 лютого 2017 року  селищний голова Москаленко Сергій Борисович разом із першим заступником міського голови Загородньою Валентиною Григорівною та  членам міської спілки ветеранів Афганістану на чолі з головою спілки Фесюном М.С. завітали до батьків загиблих синів Козіної Лідії Іванівни та Лунгул Валентини Степанівни. В розмові йшлося про життя, про неспокійне сьогодення.

12

Селищний голова вручив продуктові пакети та звернувся до матерів: «Неможливо чим-небудь компенсувати втрату рідних людей. Але хочу просто подякувати вам за те, що ви сильна жінка.

І в міру своїх можливостей ми готові вам допомагати, сприяти в тому, що можемо зробити. Висловлюю вам свою повагу і пошану». Відвідана була також могила загиблого Козіна Валерія Григоровича, на яку покладено було квіти.

Як кажуть воїни-афганці, війна навчила їх цінувати життя, батьків та мир. Дуже хочеться вірити, що молоде покоління зрозуміє ці важливі поняття та візьме до уваги настанови людей, які пройшли крізь війну.

Спеціаліст по роботі з молоддю 
Знам’янської Другої селищної ради                А.Промах

Категорія: Новини смт Знам’янка Друга | Переглядів: 775 | Додав: Admin | Рейтинг: 0.0/0

Кировоград: новости и сайты