Середа, 03.07.2024, 08:25
Вхід | Вихід | RSS
Javascript DHTML Drop Down Menu Powered by dhtml-menu-builder.com
Belarusian  English  Russian  Ukrainian 

Меню

Пошук

Погода та курс валют

Погода
Погода у Знам'янці

вологість:

тиск:

вітер:



Календар свят та подій

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Опитування

Статистика



Онлайн всього: 143
Гостей: 143
Користувачів: 0

Інформаційний портал


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Відео про місто

Корисні посилання

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Головна » 2014 » Грудень » 2 » Співпраця місцевої влади та спілки ветеранів Афганістану
11:18
Співпраця місцевої влади та спілки ветеранів Афганістану
12
Ім’я колишнього мешканця смт. Знам’янка Друга навічно вписано в літопис нашої пам’яті. На території Знам’янської ЗШ№6 встановлений пам’ятник Валерію Козіну, який загинув під час афганської війни. Його іменем названа вулиця в селищі. 

В селищі мешкає його мати - Козіна Лідія Іванівна. Нещодавно вона звернулася за допомогою в селищну раду та в міську спілку ветеранів Афганістану з питання ремонту газового опалення у будинку. 

При вивченні проблеми Лідії Іванівни селищний голова Філіпенко С.І. звернувся до керівника Знам’янського УЕГГ Самаріна Ф.В. за допомогою. Працівники газового господарства оперативно та якісно виконали необхідні роботи. І в даний час в оселі Козіної Л.І. тепло.

12
Щороку у бюджеті міста закладаються кошти, які спрямовані для надання допомоги членам міської спілки ветеранів Афганістану. Цього року члени спілки запропонували виділену їм фінансову допомогу направити сім’ї загиблого воїна-афганця Лунгула Віктора Григоровича для проведення газифікації будинку. І коли у Козіної Л.І. виникла проблема, ветерани Афганістану вирішили також надати їй матеріальну допомогу. 

12
Наприкінці листопада селищний голова Філіпенко С.І. разом із Фесюном М.С. завітали до Лідії Іванівни. Голова міської спілки ветеранів Афганістану передав Лідії Іванівні матеріальну допомогу.  Сергій Іванович відмітив: «В міру своїх можливостей ми готові вам допомагати, сприяти в тому, що можемо зробити.»

…Тільки спільними зусиллями можна вирішувати будь-які проблеми. Тому хочеться призвати всіх людей не бути байдужими. Не повертатися спиною до тих, хто потребує допомоги. Інколи, навіть, необхідно просто вислухати людину та допомогти порадою. 

Категорія: Новини смт Знам’янка Друга | Переглядів: 999 | Додав: Admin | Рейтинг: 5.0/2

Кировоград: новости и сайты