П`ятниця, 26.04.2024, 03:22
Вхід | Вихід | RSS
Javascript DHTML Drop Down Menu Powered by dhtml-menu-builder.com
Belarusian  English  Russian  Ukrainian 

Меню

Пошук

Погода та курс валют

Погода
Погода у Знам'янці

вологість:

тиск:

вітер:



Календар свят та подій

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Опитування

Статистика



Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Інформаційний портал


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Відео про місто

Корисні посилання

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Головна » 2016 » Квітень » 13 » Співпрацюємо! Навчаємо! Застерігаємо!!
08:13
Співпрацюємо! Навчаємо! Застерігаємо!!
12
Життя твоє – безцінний дар.
Не забувай про це ніколи.
Л.Шевчук
Життя свідчить, що чим раніше людина вивчить основні принципи самозахисту та усвідомить свою відповідальність під час надзвичайної ситуації, тим ефективнішими будуть результати. Саме тому діти та підлітки стають важливими суб’єктами інформаційних та навчальних програм, які реалізуються в системі освіти України на регулярній основі. 

Знання, отримані учнями при вивченні навчальних програм з «Основ здоров’я» та «Цивільного захисту населення», практично закріплюються в ході Дня цивільного захисту, який проводиться в усіх навчальних закладах. Тож, саме з цією метою, на  виконання спільного наказу відділу освіти виконавчого комітету Знам’янської міської ради  та Знам’янського   МРВ  Управління ДСНС України   у  Кіровоградській області  від 25 серпня 2015 року 
12

№ 49/199  «Про  проведення   Тижнів знань безпеки  життєдіяльності в   закладах  освіти міста у 2015/2016 навчальному році»  в Знам’янській ЗШ І-ІІІ ступенів № 7 було заплановано та проведено цикл заходів для учнів, вчителів, батьків та обслуговуючого персоналу школи, забезпечено поновлення інформаційно-довідкових  куточків з питань безпеки життєдіяльності.

В рамках проведення Тижня «Цивільний захист – це не жарти, треба всім про нього знати!» директором школи Корж Р.О. організовано проведення Дня цивільного захисту, в ході якого проведена робота з дітьми щодо відпрацювання практичних дій в умовах виникнення надзвичайних ситуацій та надання першої допомоги потерпілим із залученням фахівців Знам’янського МРВ Управління ДСНС України у  Кіровоградській області та ДПРЧ-18 Управління ДСНС України у Кіровоградській області, а класними керівниками  організовано проведення батьківських зборів щодо запобігання побутового травматизму серед учасників навчально-виховного процесу. 

12
Заступником директора з виховної роботи 7 квітня 2016 року, в рамках проведення вищезазначеного Тижня, організовано та проведено зустріч з інспектором ДПРЧ-18 управління ДСНС України  в Кіровоградській області Шмальком Юрієм Олексійовичем, під час якої працівником служби проведено навчання-тренінг з відповідної тематики із залученням учнів до активної бесіди та з’ясування найважливіших питань безпеки та цивільного захисту зокрема. 

Неодмінною складовою проведення Тижня безпеки життєдіяльності є привернення уваги до проблемного питання шляхом залучення активу учнівського самоврядування закладу до практичної діяльності, яка полягала  у підготовці роздаткового ознайомлювального матеріалу для наймолодших учнів «Пам’ятай, любий друже!». Цикл бесід, тематичні години спілкування, круглі столи, на яких класними керівниками спільно з учнівським колективом обговорювалися найважливіші питання безпеки та практична робота, проведена медичною сестрою закладу Косман Н.П. – це неоціненний багаж знань, який учні отримали, приймаючи безпосередню участь у навчальній діяльності.

Таким чином, практична спрямованість заходів, що проводились протягом Тижня безпеки життєдіяльності ( в рамках якого проведений День цивільного захисту) «Цивільний захист – це  не жарти, треба всім про нього знати!», спонукатиме учнів до поглиблення знань з ЦЗ та здобуття практичних навичок захисту від наслідків надзвичайних ситуацій.

Висловлюємо окрему вдячність за підтримку, активну участь  та надання допомоги  у проведенні тижня ЦЗ Начальнику Управління ДСНС України в Кіровоградській області полковнику служби цивільного захисту Віталію Григоровичу Миронюку, начальнику ДПРЧ – 18 Управління державної служби з надзвичайних ситуацій у Кіровоградській області майору служби цивільного захисту Пшеничному Дмитру Валентиновичу, начальнику Знам’янського міськрайонного відділу Управління державної служби з надзвичайних ситуацій у Кіровоградській області майору служби цивільного захисту Владиславу Сергійовичу Ларіонову, а також інспектору відділення ДПРЧ – 18 Управління ДСНС України в Кіровоградській області Шмальку Ю.О., командиру відділення ДПРЧ – 18 Потальчукову С.Г., старшому пожежному-рятувальнику О.Дерев’янку.


Заступник директора з виховної роботи 
Знам’янської ЗШ І-ІІІ ступенів № 7
Попова Т.М.

Категорія: Новини освіти | Переглядів: 1001 | Додав: Admin | Рейтинг: 3.7/3

Кировоград: новости и сайты