П`ятниця, 19.04.2024, 20:49
Вхід | Вихід | RSS
Javascript DHTML Drop Down Menu Powered by dhtml-menu-builder.com
Belarusian  English  Russian  Ukrainian 

Меню

Пошук

Погода та курс валют

Погода
Погода у Знам'янці

вологість:

тиск:

вітер:



Календар свят та подій

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Опитування

Статистика



Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Інформаційний портал


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Відео про місто

Корисні посилання

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Головна » 2016 » Вересень » 13 » Спорт і розваги
13:02
Спорт і розваги
12
Міська влада на чолі із міським головою Сергієм Філіпенком приділяє багато уваги розвитку спорту у місті, ми відчуваємо  підтримку з боку народного депутата України Олеся Довгого. Напередодні свята міський голова висловив побажання, щоб у День фізичної культури і спорту були враховані інтереси знам’янчан, як то кажуть «від малу до велика». І ми намагалися втілити це побажання в життя.

Підтримку ми відчували  звідусіль. Окрему вдячність хочеться висловити народному депутату України О.Довгому, який надав подарунки саме спортивного спрямування, що вручалися переможцям змагань та учасникам ігрових програм. Вручав подарунки представник народного депутата у м.Знам’янка Андрій Іщенко.
12

Здається, знам’янчани вже звикають до того, що на міських заходах відбувається щось незвичне і цікаве.  Такими були святкування Міжнародного Дня захисту дітей, Дня молоді, Дня міста. От і на День фізичної культури і спорту організаторам хотілося, щоб свято запам’яталось, тож невипадково, що у цей день, з різних куточків парку та стадіону лунало слово – вперше.

Почнемо з того,  що вперше День фізкультури і спорту відбувався саме у такому форматі, коли і спортивні події і розваги спортивного спрямування відбувалися майже одночасно у різних місцях, що дало змогу знам’янчанам обрати для себе найцікавіше. 

Мені здається, що ми самі здатні створювати свято. Це довели заклади освіти міста, вчителі фізичної культури, тренери КДЮСШ. Саме вони організували і спортивні змагання (велоспорт, волейбол, легка атлетика) і створили святковий настрій на стадіоні. 
12

Всі присутні на стадіоні були вражені спортивною виставою, що підготували учні ЗОШ №3 – гімназії, ЗОШ №1 та №4 порадували присутніх ходою с хлібом-сіллю та гучними привітаннями, ЗОШ №6 підготували конкурс «Тато, мама, я – спортивна сім’я», ці змагання також додали вболівальникам яскравих вражень та спортивного азарту. Учні стрибали у довжину, метали м’ячі, виборювали призи та глядацькі оплески. 

А тим часом, біля РРК «Олімп» розгорталися інші події. 

Тут В.П.Кадеров із родиною своїх вихованців, демонстрували мистецтво карате, розповідали про красу та філософію цього виду спорту, своїм прикладом доводили, що цим мистецтвом можна оволодіти кожному. 
12
Біля яскравих матів, розстелених на травці вже юрбилися молоді мами, тут готувалися до свого першого старту дітки, що брали участь у перших у  нашому місці перегонах малюків. Ці перегони нікого не залишили байдужими, адже стільки приємних емоцій, стільки зворушливого позитиву! Ось і є у Знам’янці наймолодший переможець – Гордійко Кулик.   

На малюків чекали Віталій і Крістіна Зайченко, яких діти  вже полюбили, і від яких завжди можна чекати веселих несподіваних розваг. Цього разу Віталій і Крістіна  були справжніми  індіанцями які організували для малечі веселі ігри та естафети. З індіанцями діти влучали у ціль, стрибали в мішках, перетягували канат. 
12

Вразила глядачів і ритмічна розминка, яку продемонстрували учні НВК «Знам’янський ЗШ І-ІІІ ступенів №2 – ліцей» під керівництвом вчителів фізичної культури Тетяни Шкамаріди та Олександра Булаха. Глядачі охоче приєднувалися до школярів, намагалися повторювати нескладні рухи. Цікавим був і флешмоб який продемонстрували вихованки колективу «Екстраверт», під керівництвом Марини Стукаленко. 

Багато приємних розваг підготував фітнес-клуб «Піраміда», на чолі із Головним тренером клубу Тетяною Гусько. Саме вона підготувала дитячі перегони, про які ми згадували вище, наповнила майданчик атрибутами для бебі-фітнесу та богатирських ігор, разом з другим тренером Тетяною Юрченко провели майстер-клас зі степ-аеробіки до якого із задоволенням приєднувались всі охочі, напувала дітей, які вже вдосталь настрибалися і награлися смачним та корисним протеїновим коктейлем.

12
Під керівництвом тренеру з велоспорту Інни Хрипти, відбулися дитячі велогонки, брав участь у них і трирічний Владік Хрипта – син нашого Знам’янського олімпійця Андрія Хрипти. 

Поки діти змагалися і гралися татусі випробували себе у богатирських розвагах – піднімали гирі та штангу, а неподалік, бажаючі мали змогу погратися у літаючі тарілки (фрізбі).

Повернемось на стадіон, куди вже зібралися прихильники футболу. Яскравий матч між командами ветеранів «Локомотиву» (Знам’янка) та «Ветеран» (Кропивницький) закінчився нашою перемогою із рахунком аж 5:1. За традицією в команді знам’янчан перемогу виборював і міський голова Сергій Філіпенко.

12
Ще з ранку у затишку біля центру дитячо-юнацької творчості розташувалися шахісти, виважуючи кожен крок фігур. А на дітей чекала ще одна подія. Адже днями у парку відпочинку з’явилася справжня шахова дошка!
Наші веселі та кмітливі індіанці запросили дітей на урочисте відкриття дошки, та провести перший шашковий турнір, де шашками були самі діти. Гравцями також були діти. Хлопці переводили «фігури» з клітинки на клітинку, виборюючи перемогу у веселому і яскравому турнірі.

12
Як завжди, після веселощів та розваг, діти, що мали святкові запрошення отримували подарунки, солодощі, квитки на безкоштовні атракціони. 

Ще раз хочу подякувати усім небайдужим людям, що залучилися до організації та проведення Дня фізичної культури і спорту, допомогли  створити  атмосферу справжнього свята, зробили важливий крок у популяризації спорту та здорового способу життя.

Категорія: Новини міської ради | Переглядів: 980 | Додав: Admin | Рейтинг: 4.4/7

Кировоград: новости и сайты