Вівторок, 19.03.2024, 13:11
Вхід | Вихід | RSS
Javascript DHTML Drop Down Menu Powered by dhtml-menu-builder.com
Belarusian  English  Russian  Ukrainian 

Меню

Пошук

Погода та курс валют

Погода
Погода у Знам'янці

вологість:

тиск:

вітер:



Календар свят та подій

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Опитування

Статистика



Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Інформаційний портал


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Відео про місто

Корисні посилання

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Головна » 2017 » Лютий » 28 » Спортивна Масляна
10:45
Спортивна Масляна

12

Досягненнями і перемогами відзначали Масляну спортсмени міста, адже вихідні були насичені цікавими спортивними подіями, які оцінили і спортсмени і вболювальники. 

У суботу, 25 лютого у спортивному залі КДЮСШ, відбулася  Першість міста з гандболу серед чоловіків, де змагалися команда ГК «Локомотив», команда «Локомотивне депо» та команда старшої групи юнаків «КДЮСШ».

Для тих, хто вболюває за гандбол у нашому місті, зовсім не дивина, що ігри проходять напружені, насичені цікавими моментами, і, не дивлячись на спортивний азарт і волю до перемоги, на дуже оптимістичній ноті. Так було і цього разу. Звичайно, що юнакам «КДЮСШ» нелегко було змагатися із дорослими спортсменами-ветеранами, і якщо в першій грі, з командою «Локомотивне депо», хлопці програли з рахунком 14:27, то граючи з ГК «Локомотив», поступилися лише одним голом – 13:14.

12

У фінальній грі «Локомотивне депо» перемогло ГК «Локомотив» з рахунком 20:11, виборовши впевнену перемогу.

Команду-переможицю представляли:  Дзиґа Сергій, Кураєв Віктор, Безребрий Валерій, Нежибецький Родіон, Щупка Сергій, Ліннік Валентин, Чмир Костянтин, Дем’яненко Віталій, Туманов Дмитро. Відзначено і кращіх гравців Першості, ними стали: Ліннік Валентин («Локомотивне депо»), Щава Віктор (ГК«Локомотив») та Норов Антон (КДЮСШ). 

Зазначимо, що обслуговували матч судді національної категорії Володимир Дзига і Андрій Туманов.

12

26 лютого відбулися фінальні ігри Першого чемпіонату міста та району з футзалу серед ветеранів (35 років і старші). Змагання проходили 11-12 та 18-19 лютого і фінішували у неділю. Перемогу і почесний кубок виборювали команди: «Локомотив» (Знам`янка), «Будівельник» (Знам`янка), «Нива» (Цибулеве), «Промінь» (Богданівка), «Старт»  (Іванківці), «Граніт» (Суботці). 

Приємно, що призові місця вибороли Знам`янські команди – «Будівельник» ІІІ місце, та «Локомотив» - І місце. ІІ місце гідно виборола команда з Цибулевого «Нива». 

Варто зауважити, що протягом чемпіонату, гравці команди «Локомотив» (тренер – В.Лень), забили 49 голів, що свідчить про високий рівень підготовки спортсменів-ветеранів. 

12

Вітаючи переможців, голова федерації футболу міста Знам`янка В.О.Лень відзначив, що команда складається з гравців, які варті поваги, зокрема: О.В.Шмалько – бронзовий призер чемпіонату СРСР серед залізничників, чемпіон України серед залізничників, неодноразовий чемпіон Одеської залізниці, чемпіон області, володар кубку області; Е.Г.Кравчик – бронзовий призер чемпіонату СРСР серед залізничників, чемпіон України серед залізничників, неодноразовий чемпіон Одеської залізниці, чемпіон області, володар кубку області, гравець команди «Амур» (Благовещенськ) та СКА Хабаровськ; А.В.Савіцький – чемпіон України серед залізничників, неодноразовий чемпіон Одеської залізниці, чемпіон області, володар кубку області, гравець команди «Чорноморець» (Одеса); С.Муранов, Ю.Ракін, О.Григорьєв, В.Озеряний, В.Дюжев – чемпіони області, а також – універсальні та перспективні гравці – В.Наливайченко та В.Безребрий. Звичайно, з такими гравцями перемоги не уникнути! 

За підсумками гри визначено кращого воротаря – Анатолія Головатенка («Нива» Цибулеве), кращого захисника – Віктора Дмітрієва («Промінь» Богданівка), кращим гравцем чемпіонату визнано Едуарда Кравчика («Локомотив» Знам`янка).

Змагання і з гандболу і з футболу проходили за підтримки міського голови С.І.Філіпенка, та за участю відділу молоді, спорту та охорони здоров`я (нач. Р.Ладожинська). Під час нагородження міський голова висловлював сподівання, що гарні спортивні традиції Знам`янщини будуть успадковуватись, молодь має брати приклад з ветеранів, що гідні представляти наше місто на різних рівнях. Традиційно, переможці отримали кубки, медалі, грамоти... а ще – позитивні враження і захоплення від спортивних подій.

Дякуємо за співпрацю відділ освіти знам`янського міськвиконкому (нач. Л.Грекова) за надання залу КДЮСШ для проведення змагань, та комунальний заклад «Знам`янська міська лікарня ім.А.В.Лисенка» (в.о. гол. лікаря П.Попов) за професійне медичне обслуговування. Зауважу, що медичні сестри, що обслуговують змагання, стають запеклими прихильницями спорту. 

Тож, Масляна у Знам`янці видалася справді спортивною та веселою, щирою на призи та побажання перемог.

Відділ молоді, спорту
та охорони здоров`я

 

Категорія: Новини спорту | Переглядів: 1103 | Додав: Admin | Рейтинг: 3.7/9

Кировоград: новости и сайты