Вівторок, 09.07.2024, 00:18
Вхід | Вихід | RSS
Javascript DHTML Drop Down Menu Powered by dhtml-menu-builder.com
Belarusian  English  Russian  Ukrainian 

Меню

Пошук

Погода та курс валют

Погода
Погода у Знам'янці

вологість:

тиск:

вітер:



Календар свят та подій

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Опитування

Статистика



Онлайн всього: 2
Гостей: 2
Користувачів: 0

Інформаційний портал


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Відео про місто

Корисні посилання

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Головна » 2016 » Січень » 19 » Спортивні навчання
18:18
Спортивні навчання
12
У м. Знам’янка Кіровоградською Обласною Організацією Асоціації джиу-джитсу України організовано міський навчальний семінар.
Навчання проводив багаторазовий чемпіон України, Європи та Світу з джиу-джитсу Іван Настенко. Тематика заходу – боротьба в партері, тобто «Ne-waza». 

Знам’янчани-спортсмени віком від 14-ти до 30 років отримали унікальну можливість перейняти досвід боротьби в партері та вивчити основи правил і технік бразильського джиу-джитсу. 

12
Іван Настенко із захопленням приділив час нашим хлопцям, адже, окрім своїх багаточисельних здобутків у спорті, він має ще й інше захоплення – тренерство. Вже багато років очолює власний клуб боротьби з джиу-джитсу «Бультер’єр» у м.Київ  та обіймає посаду старшого тренера з «Ne-waza» Національної Асоціації джиу-джитсу України. 

Що дасть такий семінар знам’янчанам розповідає тренер організації Михайло Челпанов: «Бразильське джиу-джитсу зараз стрімко розвивається у світі. Я сам, відвідуючи закордонні семінари, часто вивчав досвід гарних тренерів-міжнародників. Іван Настенко показав нашим спортсменам нюанси «Ne-waza». Наш семінар мав ще один розділ -  Файтінг, у якому Іван  - бронзовий призер Чемпіонату Світу 2015 року та чемпіон і призер Всесвітніх ігор з джиу-джитсу. 
12
Файтінг – це боротьба, де використовують удари руками і ногами.  Здобутий досвід у даному заході, дасть можливість нашим хлопцям, у подальшому, представляти Кіровоградську область на змаганнях, саме з «Ne-waza» та Файтінгу. 

Ми вже зарекомендували себе на Всеукраїнському рівні, як достойні переможці у розділі «Фулл-контакт», наразі, йдемо до нових горизонтів і пробуємо себе саме тут».

Міський голова C.І.Філіпенко, привітавши учасників обласного семінару, зазначив що підтримка спортивних громадських організацій є одним з пріоритетних напрямків влади у розвитку масових видів спорту, та подякував  президенту Асоціації джиу-джитсу Михайлу Челпанову (2 дан) за його вклад у розвиток спортивного руху в Знам’янці.


Категорія: Новини міської ради | Переглядів: 844 | Додав: Admin | Рейтинг: 5.0/1

Кировоград: новости и сайты