Четвер, 18.04.2024, 23:42
Вхід | Вихід | RSS
Javascript DHTML Drop Down Menu Powered by dhtml-menu-builder.com
Belarusian  English  Russian  Ukrainian 

Меню

Пошук

Погода та курс валют

Погода
Погода у Знам'янці

вологість:

тиск:

вітер:



Календар свят та подій

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Опитування

Статистика



Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Інформаційний портал


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Відео про місто

Корисні посилання

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Головна » 2011 » Жовтень » 4 » Стан підготовки житлово-комунального господарства міста до роботи в опалювальному сезоні 2011-2012
14:48
Стан підготовки житлово-комунального господарства міста до роботи в опалювальному сезоні 2011-2012
 
12          У залі засідань міськвиконкому відбулася нарада керівників комунальних підприємств міста, яку провів радник голови Кіровоградської обласної державної адміністрації Яременко Сергій Олександрович. На нараді розглядалося питання про стан підготовки житлово-комунального господарства міста до роботи в опалювальному сезоні 2011/2012 р. 
У роботі наради взяли участь: міський голова Крижановський І. Б., заступник міського голови з питань діяльності виконавчих органів Заруцький А.А., начальник управління житлово-комунального господарства, архітектури та містобудування Брунцвік Н.В.  
12  Яременко С.О. доповів про ситуацію, що склалася в області та, зокрема, в місті Знам’янці щодо підготовки до роботи в осінньо-зимовий період та опалювальний сезон 2011/2012р.р. Наголосив на необхідності залучення до відновлення мереж зовнішнього освітлення та вирішення інших питань життєзабезпечення міста мешканців територіальної громади, приватних підприємців, депутатського корпусу. Підняв питання забезпечення смт. Знам’янка Друга питною водою. Сергій Олександрович відмітив суттєві зрушення в бік покращення стану благоустрою міста, дорожнього покриття та ін. Відмітив роботу керівництва міськвиконкому та злагоджену роботу комунальних підприємств.
Міський голова проінформував про стан готовності об’єктів житлово-комунального господарства міста до роботи в опалювальному сезоні 2011-2012 р.р. Повідомив про 100% готовність до роботи. Також доповів про заплановані до введення в експлуатацію протягом жовтня-листопада поточного року об’єкти міста (міні-котельні ЗОШ №2, ДЮСШ, Палацу культури), фінансування яких здійснюється за рахунок коштів державного бюджету на соціально-економічний розвиток окремих територій по місту Знам ‘янка. Міський голова розповів, що міськвиконкомом у жовтні будуть проведені Сходи громадян – «діалог з громадськістю», на яких він звітуватиме перед територіальною громадою про проведену роботу міською влади за рік роботи, будуть відпрацьовані подальші напрямки роботи міської влади, комунальних підприємств, закладів освіти та культури щодо забезпечення належного функціонування міста.


Категорія: Новини міської ради | Переглядів: 712 | Додав: Admin | Рейтинг: 0.0/0

Кировоград: новости и сайты