П`ятниця, 19.04.2024, 02:36
Вхід | Вихід | RSS
Javascript DHTML Drop Down Menu Powered by dhtml-menu-builder.com
Belarusian  English  Russian  Ukrainian 

Меню

Пошук

Погода та курс валют

Погода
Погода у Знам'янці

вологість:

тиск:

вітер:



Календар свят та подій

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Опитування

Статистика



Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Інформаційний портал


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Відео про місто

Корисні посилання

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Головна » 2015 » Листопад » 12 » Стратегія національно-патріотичного виховання дітей та молоді - в дії
15:19
Стратегія національно-патріотичного виховання дітей та молоді - в дії
12
Патріотизм, любов до держави, мови, народу, сім'ї виховується не гучними гаслами, а клопітною повсякденною роботою батьків, вчителів, дорослих. І не за день-два, не за одну-дві бесіди, а скрупульозно з дня в день. В школу приходять дітки з уже сформованими навичками любові до країни, рідного села чи міста, рідної мови. 

І саме головне завдання школи не втратити час, продовжити стало формувати ці почуття. І не тільки теоретично, побільше практичних занять, зустрічей зі справжніми носіями любові до країни, народу, селища чи міста. І тоді обов'язково буде віддача. Тоді світ наповниться справжніми патріотами, готовими в будь-яку мить захистити мову, державу, суспільство від поганих слів, образ, агресора, посягань.

12
Вчителі Знам'янської загальноосвітньої школи І-ІІІст.№7 повсякденно, повсякчасно працюють з дітьми, щоб виховати справжніх громадян нашої Батьківщини. Ось і перша декада листопада пройшла з великою кількістю заходів, спрямованих на формування активної життєвої позиції школярів, вихованням любові до української мови та її багатостраждальної історії.

Так, 9 листопада учні і вчителі школи долучилися до написання Всеукраїнського диктанту, разом обговорювали його зміст, а потім виправляли помилки. В переддень дня народження Петра Яцика провели мовний конкурс, присвячений пам'яті великого мецената і філантропа.

Того ж дня з учнями 7-11 класів була проведена літературно-музична композиція «Мово рідна, слово рідне! Хто вас забуває, той у грудях не серденько, а лиш камінь має».

А для учнів 4-6 класів – інтелектуальна гра «Кращий знавець рідної мови». Переможцем у грі стала учениця 6 класу Ковальчук Діана.

12
За багатьма проведеними заходами стоїть вчитель української мови та літератури Ніколаєнко І.Є. Вона зуміла організувати і випуск газет, і проведення конкурсів, і ігор на належному рівні. Було цікаво всім. І навіть долучила до свят свою сім'ю, двох донечок, які залюбки співали сучасні українські пісні, танцювали, читали власну поезію.

В п'ятницю, 13 листопада, будуть проведені загальношкільні батьківські збори. І одним із питань порядку денного є: «Формування у школярів високої громадської активності та національної свідомості в рамках діяльності громадсько-активної школи», що пройде у формі звіту-презентації діяльності учнів.

Директор школи: Корж Р.О.

Категорія: Новини освіти | Переглядів: 1020 | Додав: Admin | Рейтинг: 3.7/6

Кировоград: новости и сайты