П`ятниця, 03.05.2024, 03:12
Вхід | Вихід | RSS
Javascript DHTML Drop Down Menu Powered by dhtml-menu-builder.com
Belarusian  English  Russian  Ukrainian 

Меню

Пошук

Погода та курс валют

Погода
Погода у Знам'янці

вологість:

тиск:

вітер:



Календар свят та подій

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Опитування

Статистика



Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Інформаційний портал


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Відео про місто

Корисні посилання

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Головна » 2013 » Жовтень » 23 » Створення зручних та доступних умов для отримання громадянами якісних адміністративних послуг - одне з ключових завдань Глави Держави
10:59
Створення зручних та доступних умов для отримання громадянами якісних адміністративних послуг - одне з ключових завдань Глави Держави
12
Одним з ключових завдань 2013 року, визначених Президентом України В.Ф.Януковичем, є створення зручних та доступних умов для отримання громадянами та суб’єктами господарювання якісних адміністративних послуг.
Задля виконання зазначеного завдання, згідно із Національним планом дій на 2013 рік щодо впровадження Програми економічних реформ начальник Центру адміністративних послуг О.Молін презентував роботи Центру надання адміністративних послуг м.Знам’янка відповідальним за ведення правовоосвітницької роботи у трудових колективах міста.
«Виконуючи доручення Глави держави , відкриваючи такий Центр надання адміністративних послуг, ми впевнено крокуємо до європейського простору. Відтепер і кожен знам’янчанин може оцінити роботу влади тут, у зручному приміщенні , спілкуючись з профільними фахівцями» - підкреслила у своєму керуюча справами Н.Тесленко, яка взяла участь у даному заході. 
12
 
Мотивацією відкриття такого Центру було створення доступних та зручних умов для реалізації та захисту прав і свобод і законних інтересів фізичних та юридичних осіб щодо отримання адміністративних послуг, скорочення і спрощення процедури отримання усіх необхідних документів, запобігання проявам корупції під час надання адміністративних послуг.
Закон містить низку положень, які можуть позитивно вплинути на правовідносини у сфері надання адміністративних послуг. Зокрема, до них варто віднести такі: врегулювання питання стандарту надання адміністративних послуг , встановлення пріоритету законодавчого регулювання строків надання адміністративних послуг та оплати адміністративних послуг ; заборона надання платних супутніх послуг адміністративними органами та центрами надання адміністративних послуг ; зараховування коштів, отриманих адміністративними органами як плати за надання адміністративних послуг, до загального фонду Державного бюджету України і місцевих бюджетів – зазначив начальник Центру О.Молін.

За його словами, перелік питань, з якими працює Центр досить широкий , зокрема - використання земельних ділянок , оформлення та виплата субсидій, державних допомог, реєстрація колективних договорів, тощо.

Присутніх ознайомлено було з розробленими інформаційними ні і технологічними картками .

На даний час через міський Центр надаються 98 адміністративніі послуги.

«Діяльність Центру надання адміністративних послуг у м. Знам’янка постійно вдосконалюється. Ми прагнемо зробити його роботу максимально ефективною та зручною для кожного з Вас» - завершуючи презентацію роботи Центру сказав О.Молін.
Категорія: Новини міської ради | Переглядів: 762 | Додав: Admin | Рейтинг: 0.0/0

Кировоград: новости и сайты