Субота, 20.04.2024, 04:03
Вхід | Вихід | RSS
Javascript DHTML Drop Down Menu Powered by dhtml-menu-builder.com
Belarusian  English  Russian  Ukrainian 

Меню

Пошук

Погода та курс валют

Погода
Погода у Знам'янці

вологість:

тиск:

вітер:



Календар свят та подій

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Опитування

Статистика



Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Інформаційний портал


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Відео про місто

Корисні посилання

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Головна » 2013 » Листопад » 12 » Свій 50-річний ювілей в урочистій обстановці відсвяткував Будинок культури смт. Знам’янка Друга
09:03
Свій 50-річний ювілей в урочистій обстановці відсвяткував Будинок культури смт. Знам’янка Друга
 
12
У смт. Знам’янка Друга відбувся святковий концерт з нагоди 50-ти річчя селищного Будинку культури. Майже три години всі, хто завітав цього дня підтримати заклад, насолоджувалися виступами учасників художньої самодіяльності селища, а також гостей свята.

Зустрічала всіх присутніх на святі виставка дитячих та дорослих робіт з декоративно-ужиткового мистецтва, які підготувала разом із своїми вихованцями С.Чередніченко.
  
12
Урочиста частина гармонійно поєднувала нагородження Подяками Знам’янської Другої селищної ради всіх колишніх та нинішніх працівників закладу, а також музичні подарунки від учасників художньої самодіяльності Будинку культури: вокально-хорового колективу «Горлиця» (керівник І. Борідченко), вокальної групи «Веселка» (керівник І.Дубініна), солістів Г. Рибнікової, С. Азарова, О.Редько, ВІА «PUMA», дуету гармоністів (А.Делістьянов, В. Сковоронський) та гостей: хореографічного колективу «Primavera» Будинку дитячо-юнацької творчості (керівник О.Горова), ансамблю пісні та танцю «Веселка» міського Палацу культури (керівник Т.Часник), танцювального клубу «Лада» (керівник І.Бельш). Ведучі свята (С. Коробкін та Н. Фрайнд) згадали імена тих односельців, хто стояв у витоків культурного життя селища.  
 
12
Вітаючи односельчан та гостей свята, селищний голова С. Філіпенко наголосив: «Ми пишаємося нашим Будинком культури, його талановитим колективом та вихованцями. У сфері культури та мистецтва наші діти гармонійно розвиваються, займаючись в різних гуртках та філії музичної школи. Вони гідно представляють наше селище на різноманітних конкурсах. Завдяки тісній співпраці колективу Будинку культури та селищної ради у нас проводиться багато яскравих культурно-масових заходів, що формує моральну, політичну та громадську культуру населення нашого селища.» Сергій Іванович побажав всім присутнім жити з вогником в очах, зі світлою мрією у серці, дарувати людям щастя, мир та добрий настрій.
  
12
На ювілей завітали почесні гості – міський голова Крижановський І.Б., керуюча справами виконкому Тесленко Н.О. секретар міської ради Тесленко А.В., які привітали всіх зі святом та нагородили директора Будинку культури І.Коломійченко Почесною грамотою Знам’янської міської ради. А в подарунок Будинку культури смт. Знам’янка Друга буде виділено кошти на нові вікна та двері, щоб керівникам та їх вихованцям було тепло та затишно.

Багато теплих слів прозвучало на адресу колективу закладу від працівників відділу культури та туризму, а також відділу молоді та спорту Знам’янського міськвиконкому. Завітали на свято і колеги із відділу культури та туризму Знам’янської райдержадміністрації.
 
12
Глядачі були зачаровані музичним подарунком у виконанні директора музичної школи С.Івасенка та учениці класу скрипки О.Пашкової, а також приємно вражені пісенним виступом начальника відділу освіти Н. Попової. 

Перший заступник директора Кіровоградської обласної філармонії Федчишин В.М. згадав про роки, коли він на сцені Будинку культури розпочинав свою творчу діяльність в якості учасника художньої самодіяльності смт. Знам’янка Друга.

Наприкінці свята виступила директор Будинку культури І.Коломійченко, яка звернулась із словами подяки до всіх небайдужих до творчого життя людей. І в першу чергу, на адресу селищного голови С.І.Філіпенка за підтримку та матеріальну допомогу у всіх заходах.

Тож, нехай ніколи не змовкає пісня у нашому Будинку культури і на просторах нашого селища, а наш заклад повниться щедрими на оплески і підтримку глядачами.
Категорія: Новини смт Знам’янка Друга | Переглядів: 1191 | Додав: Admin | Рейтинг: 5.0/2

Кировоград: новости и сайты