Вівторок, 23.04.2024, 15:06
Вхід | Вихід | RSS
Javascript DHTML Drop Down Menu Powered by dhtml-menu-builder.com
Belarusian  English  Russian  Ukrainian 

Меню

Пошук

Погода та курс валют

Погода
Погода у Знам'янці

вологість:

тиск:

вітер:



Календар свят та подій

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Опитування

Статистика



Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Інформаційний портал


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Відео про місто

Корисні посилання

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Головна » 2015 » Серпень » 18 » Світла пам'ять лікареві
12:20
Світла пам'ять лікареві
12
  17 серпня 2015 року пішов з життя головний лікар  Державного закладу «Відділкова лікарня станції Знам’янка» Державного підприємства «Одеська залізниця» СЕРГІЙ МИКОЛАЙОВИЧ ТИМОШЕНКО.
  На 59 році життя перестало битися серце авторитетної людини, досвідченого і висококваліфікованого лікаря, мудрого керівника і великого життєлюба. 
  Життєвий шлях С.М.Тимошенка – зразок людської гідності, добропорядності, уміння толерантно працювати з людьми.
  Народився Сергій Миколайович у м. Березівка Одеської області. Після закінчення Одеського медичного інституту у 1985 році розпочав свій фаховий шлях лікарем анестезіологом-реаніматологом залізничної лікарні станції Знам'янка, а з лютого 2012 року – очолив лікарню. 
Сергій Миколайович вирізнявся міцним характером, творчою ініціативою, сучасним економічним мисленням, здатністю оперативно приймати обґрунтовані рішення. Він постійно спрямовував усі зусилля для надання кваліфікованої медичної допомоги працівникам залізниці та членам їх сімей, завдяки чому, врятував не одне людське життя.
  За свій нетривалий час на посаді головного лікаря, він зробив великий внесок у розвиток і функціонування закладу та збереження цілісності і майбутнього лікарні в цілому.
  Усі, хто знав Сергія Миколайовича, любили і поважали його за чуйне ставлення до людей, велику душевну щедрість, мудрість і оптимізм.
  У ці скорботні дні висловлюємо щире, глибоке співчуття рідним і близьким покійного. Світла пам’ять про Сергія Миколайовича Тимошенка назавжди збережеться в наших серцях.


Категорія: Новини міської ради | Переглядів: 1155 | Додав: Zagorod | Рейтинг: 5.0/6

Кировоград: новости и сайты