Четвер, 28.03.2024, 15:53
Вхід | Вихід | RSS
Javascript DHTML Drop Down Menu Powered by dhtml-menu-builder.com
Belarusian  English  Russian  Ukrainian 

Меню

Пошук

Погода та курс валют

Погода
Погода у Знам'янці

вологість:

тиск:

вітер:



Календар свят та подій

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Опитування

Статистика



Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Інформаційний портал


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Відео про місто

Корисні посилання

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Головна » 2017 » Листопад » 29 » Світлішає!
10:26
Світлішає!
12
Кажуть, життя складається з різних дрібниць. Та саме вони й додають нам сил і натхнення на кожен день. Так можна сказати і про комунальні зручності. Відремонтували двері у під’їзді, установили ліхтарі на мережі вуличного освітлення. І ось - не тільки настрій у людей покращився, а й місто стало комфортнішим.

У минулих номерах газети ми вже розповідали про те, як відроджується мікрорайон Чайковського. Тут відновили дорожнє покриття, облаштували бордюри, зробили відмостку біля будинків. Але роботи тут продовжуються. Зараз міська влада працює над тим, щоб мешканці вулиці Чайковського отримали ще одну зручність: облаштовується вуличне освітлення на ділянці від будинку номер один до будинку номер сорок п’ять. Правда, роботи тут ще вистачає…

- Ремонтні роботи виконує комунальне підприємство «Комбінат комунальних послуг»,- розповідає міський голова Сергій Філіпенко. - Вважаю, зробити місто освітленим - дуже важливо. Чимало  дорослих і дітей повертаються додому у вечірній час. І вулиця Чайковського – не єдина, де ми робимо освітлення. Біля ТСОУ (ДТСААФ), у скверику біля школи №3 віднедавна зовнішнє освітлення вже працює. Нехай  світлішає й на душі у знам’янчан від затишних вулиць, від ладу, який намагаємося навести у місті! 

Управління містобудування, архітектури
та житлово-комунального господарства 
Знам’янської міської ради
Категорія: Новини міської ради | Переглядів: 699 | Додав: Admin | Рейтинг: 3.0/2

Кировоград: новости и сайты