П`ятниця, 03.05.2024, 00:51
Вхід | Вихід | RSS
Javascript DHTML Drop Down Menu Powered by dhtml-menu-builder.com
Belarusian  English  Russian  Ukrainian 

Меню

Пошук

Погода та курс валют

Погода
Погода у Знам'янці

вологість:

тиск:

вітер:



Календар свят та подій

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Опитування

Статистика



Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Інформаційний портал


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Відео про місто

Корисні посилання

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Головна » 2014 » Грудень » 22 » Святий Миколай іде – дітям радість несе
08:33
Святий Миколай іде – дітям радість несе
 
12
Через поле, через гай 
Йде до діток Миколай. 
У білесенькій торбинці

Він для всіх несе гостинці

Улюблений багатьма свято Різдва Христового був би немислимий без тієї особливої ​​атмосфери, яка передує його: приготування подарунків, святкового столу і прикраса різдвяної ялинки додають святу особливий шарм, роблячи його улюбленим і довгоочікуваним. І тільки один день може в цей період відвернути головних «споживачів» святкової суєти - дітей - від нетерпіння і очікування. Це День Святого Миколая, день покровителя дітей і мандрівників.

 
12
Святий Миколай - православні відзначають цей день 19 грудня, католики - 6 грудня. У переддень свята в дитячі черевички, виставлені біля порогу, або шкарпеточки, повішені біля каміна, з незапам'ятних часів кладуть подарунки. У нас ця традиція знаменується подарунками вранці під подушкою. Вважається, що подарунки отримують тільки слухняні діти, а неслухняним різки або камені. Але малюки, як правило, в очікуванні свята і, звичайно, подарунків, поводяться добре, намагаючись дати зрозуміти Святому Миколаю, що вони завжди готові бути хорошим.

Вже стало доброю традицією відзначати День Святого Миколая  в нашому місті.

Цього року Центр дитячої та юнацької творчості став головним осередком в місті куди завітали дітлахи на святкову розважальну програму з головним героєм Святим Миколаєм. Організатором та постановником свята стала культорганізатор закладу О.Фрайнд.

Перед початком свята всі хто завітав до Центру дитячої та юнацької творчості мали змогу милуватися чарівною новорічною виставкою, під час якої відбувалась ярмарка – розпродаж виробів, які вихованці виготовили власними руками.
 
12
Перед початком святкової розважальної програми дітей привітав зі святом міський голова Крижановський І.Б., який побажав всім миру, здоров’я, процвітання та добробуту кожній родині.

Святково-розважальна програма була дуже цікавою та насиченою. До дітей по черзі завітали казкова «Метелиця» та «Сніжинки», «Різдвяні янголи», «Ябіда», «Зірочка», «Бісенятко» які проводили з дітьми дуже цікаві та веселі ігри та розваги. Акторами виступили керівники гуртків закладу, а саме: О.Демченко (керівник гуртка «Бісероплетіння»), О.Горова (керівник хореографічного колективу «Примавера»), О.Андрєєва (керівник хореографічного колективу «Сузір’ я»)

  
 
12
Протягом всього дійства дарували свої пісні та запальні танці вихованці  Центру дитячої та юнацької творчості. Хореографічний колектив «Екстраверт»(керівники М.Стукаленко, К.Степанова), колектив бального танцю «Перлина» (керівник гуртка Н.Залєвська). Вокально-хоровий  колектив під керівництвом керівник гуртка Л.Реп’яшник. В ролі Святого Миколая виступив акомпаніатор В.Марченко.

 
12
Як вимагає того традиція, Святий Миколай дарує кожній дитині в цей день солодкий подарунок. Святий Миколай, який завітав на наше свято, подарував кожному маленькому учаснику солодкий подарунок. Подарунки люб’язно надала міська влада.
Категорія: Новини освіти | Переглядів: 878 | Додав: Admin | Рейтинг: 0.0/0

Кировоград: новости и сайты