П`ятниця, 29.03.2024, 17:08
Вхід | Вихід | RSS
Javascript DHTML Drop Down Menu Powered by dhtml-menu-builder.com
Belarusian  English  Russian  Ukrainian 

Меню

Пошук

Погода та курс валют

Погода
Погода у Знам'янці

вологість:

тиск:

вітер:



Календар свят та подій

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Опитування

Статистика



Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Інформаційний портал


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Відео про місто

Корисні посилання

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Головна » 2013 » Грудень » 20 » Святий Миколай іде до прийомних сімей
10:29
Святий Миколай іде до прийомних сімей
12
Варто не забувати про жодну дитину, у день Святого Миколая та новорічні свята усі діти потребують особливої уваги влади - таке завдання поставив Президент
України перед владою на місцях.

12 В Україні святого Миколая завжди вважали покровителем і заступником дітей. Напередодні свята діти пишуть до нього листи зі своїми побажаннями і вкидають їх у поштову скриньку, або кладуть за вікно і моляться до нього, просячи передусім здоров’я собі та батькам. У день перед святом згадують всі свої добрі і злі вчинки, зважують: чого більше. Чи буде подарунок, а чи, можливо, різка? Бо чемні діточки обов'язково знайдуть під подушкою подарунок, а неслухняні – прутик.
12Ця різочка є своєрідним попередженням дитині, що час задуматися над своєю поведінкою і виправитися.
На виконання соціальних ініціатив Президента України та Указу №653/2013 «Про заходи щодо проведення новорічних та різдвяних свят для дітей» цього року до дітей, які виховуються в прийомних сім’ях, разом з святим Миколаєм завітали міський голова Ігор Борисович Крижановський та спеціалісти центру соціальних служб для сім»ї, дітей та молоді. Дітлахи радо зустрічали гостей, розповідали про свої досягнення, декламували віршики та співали пісень, за що їм подарували солодощі.  
12 Міський голова побажав дітям всіляких гараздів, Божого благословіння, подякував прийомним батькам за їх благородну справу та зауважив: «На Миколая усі мають бути щасливими. І ті, хто робить подарунки, і ті, хто їх отримує. Найцінніший подарунок, який зробили Ви – це створили сімейний затишок для дітей, якими на сьогодні опікуєтесь. Влаштування дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківської опіки, у сім»ї – ключове завдання Президента України. Завдання влади - підтримувати Ваші сім»ї, підвищити якість соціального супроводження, спілкуватись та допомагати».


Категорія: Новини міської ради | Переглядів: 982 | Додав: Zagor | Рейтинг: 2.3/3

Кировоград: новости и сайты