Субота, 27.04.2024, 05:49
Вхід | Вихід | RSS
Javascript DHTML Drop Down Menu Powered by dhtml-menu-builder.com
Belarusian  English  Russian  Ukrainian 

Меню

Пошук

Погода та курс валют

Погода
Погода у Знам'янці

вологість:

тиск:

вітер:



Календар свят та подій

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Опитування

Статистика



Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Інформаційний портал


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Відео про місто

Корисні посилання

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Головна » 2015 » Вересень » 30 » Святкова зустріч
09:44
Святкова зустріч
12
У рамках відзначення Міжнародного Дня людей похилого віку та Дня ветерана в місті відбулося багато заходів. Один із яких - зустріч ветеранів - колишніх працівників освіти.

Вітаючи тих, хто в різні роки докладав свої знання і вміння для розвитку рідного міста, міський голова Крижановський І.Б.: "У цьому залі зібралися шановані люди - мудрі, енергійні, що мають великий життєвий досвід, які не поступалися ніяким труднощам і нині не схиляються перед віком. У Вас є бажання бути корисними та причетними до подій, що відбуваються в нашому місті. Прийміть від імені виконавчого комітету, від мого імені щиру подяку за те, що Ви передаєте молодому поколінню гарні традиції, підтримуєте один одного. Здоров'я, щастя, натхнення, нехай діти й онуки шанують Вас і зігрівають теплом своїх сердець".

12
Зі словами привітань до присутніх також звернулися: селищний голова смт Знам’янка Друга Філіпенко С.І., в.о. першого заступника міського голови Іваськів Т.А., секретар міської ради Адамович Н.А., начальник відділу освіти Грекова Л.А., яка зокрема наголосила: "Ми, як представники молодого покоління, вважаємо Вас своїми вчителями, які всі свої знання і досвід передали нам, молодими спеціалістам. Ви постійно допомагаєте нам своїми настановами, порадами. За що ми Вам дуже вдячні. 
12
Приєднуючись до всіх побажань, які пролунали сьогодні на Вашу адресу, я хочу, щоб Ви ніколи не забували до нас дороги, в будні і свята радували нас своєю присутністю. Ми завжди раді Вас бачити!"

Разом співали пісень, ділилися спогадами, лунали добрі, душевні побажання, не порушуючи традицій, - привітали тих, хто напередодні Дня ветерана відсвяткував свої дні народження.



Категорія: Новини міської ради | Переглядів: 914 | Додав: Admin | Рейтинг: 4.4/7

Кировоград: новости и сайты