Неділя, 05.05.2024, 23:18
Вхід | Вихід | RSS
Javascript DHTML Drop Down Menu Powered by dhtml-menu-builder.com
Belarusian  English  Russian  Ukrainian 

Меню

Пошук

Погода та курс валют

Погода
Погода у Знам'янці

вологість:

тиск:

вітер:



Календар свят та подій

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Опитування

Статистика



Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Інформаційний портал


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Відео про місто

Корисні посилання

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Головна » 2013 » Вересень » 26 » Святкова зустріч представників міської та селищної рад з ветеранським активом міста та смт. Знам’янка Друга
13:54
Святкова зустріч представників міської та селищної рад з ветеранським активом міста та смт. Знам’янка Друга
 
12         
  Напередодні Дня людей поважного віку та Дня ветерана відбулася святкова зустріч представників міської та селищної рад з ветеранським активом міста та смт. Знам’янка Друга.
Вшанування ветеранів проходило під гаслом «Осіннє золото душі».
Слова подяки за життєвий досвід, мудрість, високе почуття обов’язку та відповідальності, які пронесли ветерани через усі життєві негаразди висловили міський голова Крижановський І.Б., секретар міської ради Тесленко А.В. та селищний голова смт. Знам’янка Друга Філіпенко С.І.
12         Вітаючи ветеранський актив зі святом, Ганна Бабійчук – голова міської організації ветеранів України, висловила слова великої подяки за безкорисну волонтерську роботу серед ветеранів первинних ветеранських організацій, наголосивши, що і в цьому році зайняте I місце серед ветеранських організацій області, це заслуга всього ветеранського активу міста та смт. Знам’янка Друга.
Вона звернулась і до керівництва міста та смт. Знам’янка Друга, управління соціального захисту населення, голів первинних ветеранських організацій – виконати звернення керівництва влади і міської ветеранської організації: в кожному трудовому колективі, незалежно від форми власності, вшанувати ветеранів, запросивши їх в колективи, а хворих – привітати вдома чи в лікарняній установі. Зробити все, щоб ветерани відчували душевний комфорт, упевненість у завтрашньому дні. Більше запроваджувати нові форми роботи для ветеранів та їх масового залучення, щоб вони забули про таке явище, як самотність.
І ось сьогодні міська ветеранська організація розпочинає пісенне свято «Осіннє золото душі». Ганна Олексіївна побажала всім успішних виступів і продовження розпочатої ініціативи для відкриття талантів серед людей поважного віку. У святі пісні взяли участь представники первинних організацій.
12         Відкрила свято керівник культмасової комісії, заступник голови міської ради ветеранів Пояркова Т.А., яка з великим піднесенням і натхненням передала присутнім любов до пісні, її значимість у житті кожної людини, а особливо для ветеранів, бо пісня повертає в часи юності, пробуджує пам’ять, допомагає побороти всі життєві негаразди, нагадує власну долю.
На одному диханні промайнули декілька годин, де змогли розкрити свої таланти представники від первинних ветеранських організацій.
Зачарували своїм співом: Віра Тіщенко, Таміла Муленко, Марія Ткачук – залізнична лікарня; Пономар Ганна – дирекція залізничних перевезень; Тупало Єлизавета, Бондаренко Евгенія, Доценко Ганна – торгівельні організації, Єгорова Лідія, Шульга Лариса – освітяни; Половко Валентина, Крилова Галина, Коваленко Геннадій, Шушпан Володимир, Муленко Олександр, Денисенко Володимир – локомотивне депо, Ніклонський Георгій – дистанція сигналізації та зв’язку; Проценко Володимир, Подолян Валентина, Полякова Олександра, Делістьянов Анатолій, Борідченко Іван – територіальна ветеранська організація смт. Знам’янка Друга, Третяк Галина, Басараб Марія – солісти хору «Ветеран», Крюков Юрій – акомпаніатор хору.
Відзначати кращих не було метою. Всі учасники подарували дійсно тепле і незабутнє свято для ветеранів, активу, керівництва міста та смт. Знамянка Друга. Кожен учасник зустрічі отримав на згадку Дипломи про участь у започаткованому святі пісні та на пам’ятний сувенір.
Відкривав свято та підсумував зустріч хор «Ветеран», який є постійним учасником ветеранських зустрічей, зо що отримав знову визнання і вдячність та Диплом про участь в пісенному святі.
Тетяна Пояркова наголосила, що це був тільки I тур пісенного свята, вона звернулась до голів первинних ветеранських організацій подавати нові пропозиції на II тур свята пісні.
Рада ветеранів висловлює щиру вдячність нашим постійним спонсорам: Ганні Доценко, Світлані Іваненко, Анатолію Івко, Сергію Котику у придбанні сувенірів для учасників свята. Хай Вас Бог допомагає і надалі робити добрі справи для людей.
Начальник управління соціального захисту населення Алла Волошина, вітаючи ветеранів із святом запевнила присутніх, що і в подальшому управління та тер центр будуть сприяти і допомагати в проведенні подібних заходів.

Категорія: Новини міської ради | Переглядів: 851 | Додав: Zagor | Рейтинг: 0.0/0

Кировоград: новости и сайты