П`ятниця, 26.04.2024, 10:52
Вхід | Вихід | RSS
Javascript DHTML Drop Down Menu Powered by dhtml-menu-builder.com
Belarusian  English  Russian  Ukrainian 

Меню

Пошук

Погода та курс валют

Погода
Погода у Знам'янці

вологість:

тиск:

вітер:



Календар свят та подій

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Опитування

Статистика



Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Інформаційний портал


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Відео про місто

Корисні посилання

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Головна » 2016 » Жовтень » 3 » Святкове караоке з нагоди Дня людей похилого віку та Дня ветерана
19:37
Святкове караоке з нагоди Дня людей похилого віку та Дня ветерана
12
Людська осінь, як і природа, буває різною. В одних вона палахкотить розмаїттям барв, у інших – тихим бабиним літом, у третіх – суцільним присмерком, а то й нудьгою, яка пливе у прірву безнадії. 

Але перш, ніж настане осінь, перш ніж посивіє коса,і зовсім іншими стануть очі, бо колір із них кудись утік, у кожного ще буває весна і літо життя.  

В міському парку відпочинку 1 жовтня, з нагоди Дня людей похилого віку та Дня ветерана ,у святковий, щедро напоєний теплом осінній день, зібрався ветеранський актив міста в чудовому товаристві на свято праці, свято долі, свято життя, щоб віддати свою шану і повагу людям, за спиною у яких великий віковий і життєвий шлях. 
12

Дуже багато заходів пройшло цього дня у міському парку відпочинку. Біля Цетру дитячої та юнацької творчості своїм життям "жило" містечко майстрів декоративно-прикладного мистецтва та художньої майстерності. Свої вироби презентували учні Знам’янського професійного ліцею № 3, Центру дитячої та юнацької творчості та мешканці нашого міста.

Не оминули увагою знам’янчани і виставку-продаж винограду, представлену ентузіастами клубу «Сонячна ягода». Всі присутні із захопленням оглядали цю виставку. Чимало людей запитували: «Невже це у нас є такі сорти винограду?» І було зрозумілим їх здивування, адже вага однієї китиці дорівнювала 2,3 кг, а місцями і 5 кг!!!
12
Але родзинкою свята стало довгоочікуваний пісенний-фестиваль караоке. Важко передати ту піднесену атмосферу, що панувала під час заходу. Відкрили його як і завжди вихованці дитячого зразкового хореографічного колективу "Веселка"( кер. Т. Часник) міського Палацу культури, вразивши глядачів своєю яскравою та запальною хореографічною постановкою.

З вітальним словом до присутніх звернувся міський голова Філіпенко Сергій Іванович: «Це свято – справедлива шана суспільства літнім людям та нагадування всім про обов’язок перед вами. Ви – наші батьки, наші старші друзі – відстояли рідну землю у боротьбі з фашизмом, відбудували народне господарство після війни, створили умови для подальшого розвитку країни. Вам - слова глибокої шани і вдячності, побажання довгих років життя, здоров’я, миру, тепла, сімейного затишку, любові від рідних та близьких»
12

Долучилася до вітань  і голова міської організації ветеранів України Бабійчук Ганна Олексіївна: "Цей день — символ єдності і спадкоємності поколінь, чудова нагода сказати теплі слова подяки батькам, ветеранам війни і праці, пенсіонерам і літнім людям за їх внесок у розвиток нашої країни, за багаторічну самовіддану працю, доброту й мудрість. З кожним роком ми втрачаємо наших дорогих ветеранів – живих свідків далеких воєнних подій, тих, хто воював, йшов на смерть за свою країну, за рідний край. Прийміть слова глибокої вдячності за все, що зроблено вами заради нашого майбутнього. Ваша праця, подвиг, ставлення до людей – це приклад для наслідування сучасній молоді. Нехай осіння пора, в яку ви вступили, буде світлою й ласкавою, сповненою душевним теплом, увагою і турботою близьких!"
12

В перервах між турами пісенного-фестивалю глядачі мали змогу насолодитися виступом вокально-хорового колективу «Горлиця» селищного Будинку культури смт. Знам’янка Друга (кер. І.Коломійченко) та взяти участь у святковій лотерії. 

Слід зазначити, що цьогоріч були розіграні велика кількість різноманітних подарунків. 

Так, присутні мали змогу виграти подарунки від народного депутата України О.Довгого, .сертифікат на передплату на 2017 рік газети «Знам’янські вісті», смачні вироби від учнів Знам’янського професійного ліцею №3, жароміцний чайник від депутатів міської ради фракції ВО «Батьківщина»…
12

Перемогу у святковому пісенному фестивалі-караоке здобула Олефіренко Надія.

Слід зазначити, що кожен із учасників за участь у заході отримав втішні подарунки, а переможець ще й традиційну курочку і теплу ковдру.

Але і це ще було не все. По завершенню караоке всіх бажаючих запросили поласувати смачною солдатською кашою, яка була організована за сприяння депутата міської ради, генерального директора ТОВ «Геоїд» Кліпацького С.В. А приготували її військовослужбовці з Богданівської військової частини.

Категорія: Новини міської ради | Переглядів: 814 | Додав: Admin | Рейтинг: 3.4/5

Кировоград: новости и сайты