Вівторок, 07.05.2024, 01:32
Вхід | Вихід | RSS
Javascript DHTML Drop Down Menu Powered by dhtml-menu-builder.com
Belarusian  English  Russian  Ukrainian 

Меню

Пошук

Погода та курс валют

Погода
Погода у Знам'янці

вологість:

тиск:

вітер:



Календар свят та подій

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Опитування

Статистика



Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Інформаційний портал


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Відео про місто

Корисні посилання

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Головна » 2013 » Березень » 2 » Святкова зустіч ветеранського активу
13:16
Святкова зустіч ветеранського активу
 
12         Саме у перший день весни Знам'янська міська організація ветеранів України запросила ветеранський актив міста до міського Палаці культури, щоб привітати їх зі святами: чоловіків з Днем Захисника Вітчизни, жінок -  з Міжнародним жіночим днем 8 Березня. Перед присутніми з вітальним словом виступив міський голова Ігор Борисович Крижановський, який адресував багато теплих і щирих слів турботливим матерям, жінкам-трудівницям, жінкам-ветеранам війни і праці знам'янщини, невтомним берегиням сімейного вогнища. Вітаючи жінок зі святом, Ігор Борисович назвав символічним те, що Міжнародний жіночий день святкується на початку весни, адже образ жінки втілює сутність життєдайних сил, що дають початок народженню і розквіту життя кожної людини.
Багато теплих слів до присутніх промовила голова міської організації ветеранів України Ганна Олексіївна Бабійчук. Вона привітала усіх присутніх зі святами та подякувала весь ветеранський актив за спільну працю.
 До привітань долучилися в.о. начальника відділу культури та туризму Р.Ладожинська, депутат міської ради С.Бойко, директор територіального центру Т.Костікова, начальник відділу управління праці та соціального захисту населення А.Волошина, голова міської організації Червоного хреста Т.Котинська, ветеран Великої Вітчизняної війни Г.Ніклонський, депутат міської ради, голова міської організації ветеранів війни та праці залізничного транспорту В.Блюм, бувший міський голова В.Мацко.
 
12          Після урочистої частини був розіграш призів "Щасливий номер". Крім гарних пісень, прозвучали вірші для чоловіків, теплі, ніжні слова - поздоровлення жінкам, і як завжди на святі панував гарний настрій.
Категорія: Новини міської ради | Переглядів: 690 | Додав: Admin | Рейтинг: 0.0/0

Кировоград: новости и сайты