Понеділок, 13.05.2024, 05:08
Вхід | Вихід | RSS
Javascript DHTML Drop Down Menu Powered by dhtml-menu-builder.com
Belarusian  English  Russian  Ukrainian 

Меню

Пошук

Погода та курс валют

Погода
Погода у Знам'янці

вологість:

тиск:

вітер:



Календар свят та подій

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Опитування

Статистика



Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Інформаційний портал


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Відео про місто

Корисні посилання

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Головна » 2012 » Березень » 7 » Святковий концерт для жінок, присвячений початку весни та святу 8 Березня
09:31
Святковий концерт для жінок, присвячений початку весни та святу 8 Березня
 
12         У період пробудження природи після зими, коли настає весна і з’являються перші квіти, всі ми відзначаємо свято весни та ніжності – 8 Березня. У цей день ми вітаємо своїх мам, бабусь, сестер, колег… Тих, хто поруч з нами, і тих хто далеко від нас.
У міському Палаці культури 6 березня 2012 року відбувся святковий концерт для жінок, присвячений початку весни та святу 8 Березня. Організаторами концерту став Будинок дитячої та юнацької творчості за підтримки народного депутата України Олександра Йосиповича Єдіна.
У фойє для оцінки гостей були розгорнуті виставки картин майстринь - вишивальниць, статуетки та в’язані серветки. Розташувалася також виставка декоративно-прикладного мистецтва, представлена художниками міста та вихованцями Будинку дитячої та юнацької творчості.   
12          Цікаво та весело провели дозвілля і глядачі, яких до речі був повний зал. Всі бажаючі мали можливість помилуватися найкращими виробами майстрів, які в свою чергу отримували сердечну подяку за талант, відданість традиціям, збереження культурних надбань.
В урочистостях з нагоди свята взяли участь міський голова І.Крижановський, народний депутат України О.Єдін та секретар міської ради А.Тесленко, делегації від організацій, установ, підприємств міста, представники політичних партій та громадських організацій, органів виконавчої влади та місцевого самоврядування, учнівської молоді та громадськості .
 
12          Зі святом весни та краси привітали жінок І.Крижановський та О.Єдін, які зазначили, що цей день несе у світ ніжність і красу та побажали, щоб кожну жінку ніколи не оминала турбота чоловіків, а прекрасні почуття дарували натхнення для нових творчих успіхів і життєвих перемог.
Весняний настрій гостям свята дарували зі сцени вихованці Будинку дитячої та юнацької творчості. Незабутні враження і переживання винесли всі без виключення учасники свята. І ті хто виступав і ті хто дивився і слухав.
 
12          Родзинкою свята стала весняна лотерея, розіграш якої було проведено серед присутніх. 20 щасливчиків отримали подарунки – електротехніку, побутові прибори від народного депутата України О.Єдіна, міської організації Партії регіонів та приватних підприємців міста.
Категорія: Новини міської ради | Переглядів: 750 | Додав: Admin | Рейтинг: 0.0/0

Кировоград: новости и сайты