Четвер, 25.04.2024, 13:06
Вхід | Вихід | RSS
Javascript DHTML Drop Down Menu Powered by dhtml-menu-builder.com
Belarusian  English  Russian  Ukrainian 

Меню

Пошук

Погода та курс валют

Погода
Погода у Знам'янці

вологість:

тиск:

вітер:



Календар свят та подій

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Опитування

Статистика



Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Інформаційний портал


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Відео про місто

Корисні посилання

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Головна » 2017 » Березень » 6 » Святковий концерт до Дня 8 березня у Знам’янській ДМШ ім. М. В. Лисенка
15:26
Святковий концерт до Дня 8 березня у Знам’янській ДМШ ім. М. В. Лисенка

12

Святковий концерт до Дня 8 березня, що відбувся 4 березня 2017 року у Знам’янській ДМШ ім. М. В. Лисенка розпочався яскравою українською музикою.

Гарну атмосферу у залі підтримували щирі привітання та побажання добробуту й злагоди, краси та кохання від Віталія Калашніка та Ольги Моторної.

В концерті були представлені різні жанри сценічного мистецтва: вокал, хореографія, сольне на ансамблеве виконання на різноманітних музичних інструментах. Програма концерту була динамічною та вишуканою, адже присвячувалась жінці, яка, як і весна, зігріває душі, благословляє світ на добро, осяює його своєю красою і ніжністю, запалює в серцях кохання та сповнює життя дивовижною гармонією. Актова зала була переповнена.

12

У концерті традиційно брали участь: оркестр народних інструментів під керівництвом Булах Раїси Валентинівни, старший та молодший хор керує якими  Осіпенко Анастасія Анатоліївна.

Гарний настрій дарували всім присутнім ансамбль скрипалів Яблуновської Наталії Аркадіївни, вокальний ансамбль «Домісолька», керівник Гумененко Алла Антонівна, ансамбль баяністів, керівник Шамаль Ганна Володимирівна.

Яскраві танцювальні номери підготували вихованці класу  народно-сценічного танцю, керівник Долинська Олена Сергіївна.

12

Сподобались публіці  і фортепіанні дуети у складі Нечепоренка Данила та викладача Бодні Ірини Михайлівни, Білого Сергія та Суковач Влади. Мілюков Антон та Сербін  Даниїл виконали твір «Аве Марія» як молитву за благополуччя і добробут всіх присутніх. А з сольними номерами виступили: Єніна Софія, Малініна Діна Олексіївна, Почхуа Єгор, Курись Анна, Кірій Дмитро. 

Тож яскраві номери не залишили байдужими жодну представницю прекрасної статі. Святковий концерт став справжнім весняним подарунком для всіх. 

Зі святом, любі наші жінки!

Категорія: Новини культури | Переглядів: 799 | Додав: Admin | Рейтинг: 0.0/0

Кировоград: новости и сайты