Четвер, 02.05.2024, 14:26
Вхід | Вихід | RSS
Javascript DHTML Drop Down Menu Powered by dhtml-menu-builder.com
Belarusian  English  Russian  Ukrainian 

Меню

Пошук

Погода та курс валют

Погода
Погода у Знам'янці

вологість:

тиск:

вітер:



Календар свят та подій

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Опитування

Статистика



Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Інформаційний портал


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Відео про місто

Корисні посилання

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Головна » 2011 » Листопад » 5 » Святковий концерт з нагоди Дня залізничника зібрав повну залу
22:35
Святковий концерт з нагоди Дня залізничника зібрав повну залу
 
12          Знам’янка – справжнє місто залізничників, адже важко знайти в місті родину, яка б не була пов’язана із залізницею.
Сьогодні у колективах підприємств залізничного транспорту міста Знам’янка працює багато справжніх майстрів своєї справи, які у свята й будні, вдень і вночі забезпечують чітке функціонування залізничних артерій.
4 листопада 2011 року працівники залізничного транспорту Знам'янщини відзначали своє професійне свято - День залізничника.     
12          Урочистості з нагоди святкування Дня залізничника у місті Знам'янка відбувались у міському Палаці культури за участю народного депутата України О.Єдіна та його помічника В.Нікітюка, міського голови І.Крижановського, секретаря міської ради А.Тесленка, начальника дирекції залізничних перевезень В.Казанджія.    
12          Як зауважила ведуча свята, „наше життя – одна довга дорога, а українські залізниці – засіб, що завжди допоможе прямувати у правильному напрямку”. 
12           На початку святкового концерту всіх залізничників привітали почесні гості свята – начальник дирекції залізничних перевезень В.Казанджій, народний депутат України О.Єдін, міський голова І.Крижановський. Вони висловили щирі вітання з професійним святом та зазначили, що залізниця – стрижень вітчизняної транспортної системи,побажали працівникам залізничного транспорту подальших вагомих результатів у нелегкій праці, міцного здоров'я, щастя, добра та благополуччя.   
12           Привітання зі святом та квіти було передано також від імені начальника Одеської залізниці М.Луханіна. Усі присутні в залі висловили свою подяку за теплі слова гучними оплесками.
Після завершення урочистих привітань на гостей та залізничників чекала концертна програма, яку підготувала Кіровоградська обласна філармонія за підтримки народного депутата України О.Єдіна та начальника дирекції залізничних перевезень В.Казанджія. 
12           Неперевершені враження подарував глядачам інструментальний ансамбль «Єлисавет-ретро». Участь у святковому концерті взяли народний ансамбль бального танцю «Конвалія» та шоу-балет”ЛАВ”.    
12          Неперевершеними голосами та мелодичністю пісень зачарував гостей чоловічий квінтет «Хорус». Звісно ж, не оминули святкування Дня залізничника й „голоси сучасної естради”: Анжеліка Варум та Алла Пугачова (театр пародій, Г.Стогодюк ). 
12           Свято закінчилося, проте незабутні враження про феєричне шоу залишаться надовго.
Категорія: Новини міської ради | Переглядів: 820 | Додав: Admin | Рейтинг: 0.0/0

Кировоград: новости и сайты