Середа, 01.05.2024, 19:51
Вхід | Вихід | RSS
Javascript DHTML Drop Down Menu Powered by dhtml-menu-builder.com
Belarusian  English  Russian  Ukrainian 

Меню

Пошук

Погода та курс валют

Погода
Погода у Знам'янці

вологість:

тиск:

вітер:



Календар свят та подій

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Опитування

Статистика



Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Інформаційний портал


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Відео про місто

Корисні посилання

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Головна » 2013 » Травень » 17 » У Знам’янці фантастичним концертом відзначила 50-річний ювілей дитяча музична школа ім. М.В.Лисенка
16:38
У Знам’янці фантастичним концертом відзначила 50-річний ювілей дитяча музична школа ім. М.В.Лисенка
12   Урочистості з приводу 50-річчя заснування дитячої музичної школи ім. М.В.Лисенка відбулися 17 травня , в приміщенні міського Палацу культури.
Ювілей кожного підприємства, установи чи організації – це видатна подія у їхньому житті. В ювілейні дні підбиваються підсумки зробленого трудовими колективами за багаторічну діяльність на різних історичних етапах, оцінюється вклад у розвиток суспільства в цілому чи окремого регіону, окреслюються перспективи на майбутнє.
12    У теплі травневі дні міський Палац культури зустрічав велику кількість гостей, які прийшли, а деякі приїхали навіть із сусідніх держав, привітати свою рідну дитячу музичну школу з ювілейним днем народження – 50-річчям із дня заснування. 12     Привітати з цією знаменною датою прийшло багато гостей: учні і випускники школи, їх батьки, колеги по роботі, друзі, шанувальники музики. За п'ятдесят років Знам’янська дитяча музична школа ім.М.В.Лисенка здійснила неоціненний вклад у справу морально-естетичного виховання підростаючого покоління, задоволення культурних потреб нашого населення, розкрила багато талантів та дала їм путівку до найвищих щаблів свого творчого злету. 12     Серед них є заслужені митці, які прославили не тільки наш край, їхніми досягненнями пишається вся наша держава. Зі сцени лунали слова вдячності та пошани викладачам школи від гостей свята, зокрема, від першого заступника міської голови В.Джулая, керуючої справами міськвиконкому Н.Тесленко, завідуючої сектором сім’ї та молоді Р.Ладожинської, селищного голови смт.Знам’янка Друга С.Філіпенка, депутата Кіровоградської обласної ради С.Кліпацького, начальника фінансового управління Т.Іваськів, начальника відділу культури і туризму міськвиконкому С.Бабаєвої, заступника директора Кіровоградської обласної філармонії В.Федчишина та гурту «Наталка» та ін. 12     Володимир Джулай передав вітання ювілярам від міського голови І.Крижановського та народного депутата України О.Єдіна.
Правду говорять в народі: "Якщо дуже сильно мріяти про щось, всією душею прагнути досягнути мети, то бажане стає реальністю"
Не один десяток років весь учнівський та педагогічний колектив дитячої музичної школи на чолі з директором Сергієм Івасенком мріяв про те, що в їх рідній школі з’явиться нове, гарне, співуче піаніно. Тому, у подарунок від міської влади музична школа отримала музичні інструменти - електропіаніно та скрипку.
12    За педагогічну майстерність і вагомий внесок у розвиток музичного мистецтва Н.Тесленко та В.Джулай вручили кращим викладачам закладу Почесні грамоти Знам’янської міської ради. Про те, що музична школа на хорошому рахунку в області, наголосила й представник Департаменту культури, туризму та культурної спадщини Кіровоградської обласної державної адміністрації. 
12    Привітати колектив музичної школи з далекої Італії приїхав колишній вихованець, видатний земляк: баяніст, викладач, композитор, диригент, Лауреат багатьох Міжнародних премій, Заслужений діяч України Володимир Зубицький.
Ювілярів віншували щирими словами, дарували подарунки, квіти.
Вітання яскраво перепліталися з художніми номерами, які дарували присутнім викладачі та вихованці музичної школи.
Учасники заходу також мали змогу переглянути цікаві документальні фільми про історію і сьогодення закладу-ювіляра. 12   


Категорія: Новини культури | Переглядів: 1057 | Додав: Admin | Рейтинг: 5.0/3

Кировоград: новости и сайты