П`ятниця, 19.04.2024, 22:56
Вхід | Вихід | RSS
Javascript DHTML Drop Down Menu Powered by dhtml-menu-builder.com
Belarusian  English  Russian  Ukrainian 

Меню

Пошук

Погода та курс валют

Погода
Погода у Знам'янці

вологість:

тиск:

вітер:



Календар свят та подій

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Опитування

Статистика



Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Інформаційний портал


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Відео про місто

Корисні посилання

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Головна » 2014 » Червень » 4 » Святкування Дня захисту дітей у смт. Знам’янка Друга
10:19
Святкування Дня захисту дітей у смт. Знам’янка Друга
      12
Щороку у перший літній у всьому світі відзначають добре та радісне свято – День захисту дітей. Діти – наш дорогоцінний скарб, наше майбутнє. Саме тому святий обов’язок родини, школи, органів влади та громадськості подбати про всебічний розвиток інтересів та здібностей дітей, забезпечити їм належний рівень виховання і дотримання прав дитинства.

Дітвора завжди чекає в цей день розваг, призів та казкового настрою. Саме тому для них була підготовлена ігрова театралізована програма «В світі казок».
       12
 На прикрашеній повітряними кульками сцені біля селищного Будинку культури малюків я/с № 5 «Калинонька» та учнів ЗШ № 6 та ЗШ № 7 розважали казкові герої: Клоунеса (С. Свірбій), Водяний (О.Андрєєва), Баба Яга (С. Курятенко), Гном (К. Андрусяк), Ліса Аліса та Кіт Базіліо (С. Чередніченко та А. Делістьянов), Художник (І. Дубініна). Діти із радістю подорожували по країні казок, розгадувала загадки.

Із найщирішими побажаннями до дітлахів звернувся селищний голова Філіпенко С.І.: «Бажаю Вам, хлопчики та дівчатка, міцного здоров’я, мирного неба, теплих та веселих канікул, здійснення мрій та сподівань!»

Вокальна група «Веселка» (керівник – І. Дубініна) виконала для присутніх на святі пісні про тепле літо. Згодом для дітвори була проведена конкурсно-ігрова програма, в якій вони із задоволенням брали участь та отримували призи.       12
Під час свята працювала виставка дитячих книжок, яку підготувала директор філії №2 Знам’янської міської бібліотеки Перепелятникова О.В. 

Керівник гуртка декоративно-ужиткового мистецтва «Творча майстерня» селищного Будинку культури Чередніченко С.І. запропонувала оглянути виставку робіт своїх вихованців.

Дуже сподобалося дітям брати участь у конкурсі з малювання на асфальті на тему «Моє рідне селище». Малюнки були різні, але було видно, що діти намагалися в них відобразити своє селище гарним та квітучим.
       12
По закінченню свята казкові герої пригощали учнів шкіл солодощами, які підготував для них селищний голова. А малюки з дитячого садочка отримали різнокольорові м’ячі для кожної групи.

Ведучою на святі була директор селищного Будинку культури І. Коломійченко, в озвученні їй допомагали О. Редько та О. Ульяніч.







Категорія: Новини смт Знам’янка Друга | Переглядів: 1004 | Додав: Admin | Рейтинг: 5.0/1

Кировоград: новости и сайты