Неділя, 19.05.2024, 21:31
Вхід | Вихід | RSS
Javascript DHTML Drop Down Menu Powered by dhtml-menu-builder.com
Belarusian  English  Russian  Ukrainian 

Меню

Пошук

Погода та курс валют

Погода
Погода у Знам'янці

вологість:

тиск:

вітер:



Календар свят та подій

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Опитування

Статистика



Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Інформаційний портал


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Відео про місто

Корисні посилання

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Головна » 2012 » Травень » 31 » Свято дитинства "Подорож Країною дитинства"
13:24
Свято дитинства "Подорож Країною дитинства"
 
12         Діти - це наше майбутнє, наша надія та опора. Дуже хочеться, щоб щасливі усмішки сяяли на обличчях дітей нашої країни.
З нагоди святкування Міжнародного Дня захисту дітей у Знам’янській спеціальній загальноосвітній школі -інтернат І -ІІІ ступенів відбулося веселе свято дитинства "Подорож Країною дитинства", яке супроводжувалося іграми з клоунами та казковими героями, танцями та піснями, солодкими подарунками та іншими призами. На дитячому святі були присутні: міський голова І. Крижановський, депутат Кіровоградської обласної ради С.Кліпацький та приватні підприємці міста В.Ратушний, В.Могилєй, А.Головко, С.Юрченко, Назаренко, Л.Басова, В.Порхун.
12         Звертаючись до вихованців інтернатного закладу та всього педагогічного колективу, Ігор Борисович привітав зі святом , побажав дітлахам бути працьовитими, енергійними, наполегливими в досягненні цілей, допитливими, брати активну участь у всіляких конкурсах і змаганнях – адже це самий надійний шлях досягнення успіхів.
Щирі вітання та подарунки міський голова передав дітям від народного депутата України Олександра Єдіна та міської партійної організації Партії Регіонів (голова Андрій Тесленко).
"Всі діти хочуть мати щасливе дитинство. А дорослі можуть їм у цьому допомогти зараз, саме зараз, коли діти цього потребують. Просто протягнути руку на допомогу, почути, як б’ється їх серце. Вони хочуть радості і тепла. Адже вони-наше майбутнє. І саме від нас залежить, якими вони виростуть, якою буде їх доля. Нехай вони завжди будуть щасливими!"- звернувся до присутніх міський голова.
 
12          На святковому концерті глядачі побачили майстерність танцювальних колективів міського Палацу культури . На святі лунав дзвінкий дитячий сміх, вирували аплодисменти, сяяли щирі посмішки, звучали чудові пісні у виконанні вихованців Знам‘янської дитячої музичної школи імені М.В.Лисенка.
12         Директор Знам’янської спеціальної загальноосвітньої школи -інтернат І -ІІІ ступенів Надія Володимирівна Заруцька із вдячністю про постійну увагу та турботу про підростаюче покоління подякувала всім присутнім.
Категорія: Новини міської ради | Переглядів: 854 | Додав: Admin | Рейтинг: 0.0/0

Кировоград: новости и сайты