П`ятниця, 26.04.2024, 23:37
Вхід | Вихід | RSS
Javascript DHTML Drop Down Menu Powered by dhtml-menu-builder.com
Belarusian  English  Russian  Ukrainian 

Меню

Пошук

Погода та курс валют

Погода
Погода у Знам'янці

вологість:

тиск:

вітер:



Календар свят та подій

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Опитування

Статистика



Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Інформаційний портал


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Відео про місто

Корисні посилання

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Головна » 2017 » Липень » 25 » Свято футболу.
13:24
Свято футболу.
Ми любимо футбол за чесність, щирість, безкомпромісність, за дух справжньої боротьби. Без футболу життя стає нудним і нецікавим. Для відданого вболівальника футбол – це можливість відволіктися від повсякденних турбот і поринути у той світ, де багато здорового азарту, де у запеклому двобої виборюється перемога. 
Суботнього дня, 22 липня на міському стадіоні знам’янчани зібралися на свято спорту, свято футболу, до Дня міста, що вже скоро прийде до нас, та до дня народження Знам’янського футболіста, ім’я якого відомо далеко за межами нашого міста – Едуарда Кравчика. 
Футбол не є просто грою, для багатьох це більше, ніж життя! От і для Едуарда Кравчика футбол став не лише захопленням, а натхненням, задоволенням, сенсом життя, адже футбол увійшов в його життя змалечку, і відтоді вони завжди поруч.
От і свій ювілей Едуард Григорович вирішив зустріти на футбольному полі адже це чудова нагода влаштувати  товариську зустріч ветеранів футболу команд «Локомотив» м.Знам’янка та «Авангард» м.Світловодськ та поринути в атмосферу справжнього футбольного свята. 
Як годиться, на свято були запрошені почесні гості. ювіляра прийшли привітати: Знам’янський міський голова Філіпенко Сергій Іванович, та перший заступник міського голови Загородня Валентина Григорівна,  директор департаменту федерації футболу України – Титаренко Юрій Дмитрович, Голова федерації футболу Кіровоградської області, заслужений працівник фізкультури і спорту України – Безсмертний Віктор Анатолійович, голова федерації футболу міста Знам’янка Лень Валерій Олексійович.
Звичайно, гості завітали не з пустими руками. Міський голова С.І.Філіпенко вручив ювіляру пам’ятну медаль та, у своїй промові, висловив сподівання, що спорт і, зокрема, футбол надалі будуть згуртовувати знам’янчан, давати поштовх молодому поколінню до саморозвитку та здорового способу життя, адже приклад наших футболістів-ветеранів не може не надихати.
Директор департаменту федерації футболу України – Ю.Д.Титаренко зауважив, що у Знам’янці дійсно гарна футбольна історія і гарні традиції, пообіцяв, що посприяє тому, щоб саме у Знам’янці можливо організувати товариську зустріч між командами ветеранів «Локомотиву» м.Знам’янка, та збірною ветеранів футболу України.
Е.Кравчику вручено грамоту федерації футболу України, та медаль за особистий вклад у популяризацію футболу. Не залишилась без подарунку і міська федерація футболу –  Ю.Д.Титаренко та В.А.Безсмертний подарували 20 футбольних м’ячів.
На свято були запрошені і ветерани  футболу яких багато знам’янчан шанують і поважають, пам’ятають їх яскраву та неповторну гру. На них хотіли бути схожі хлоп’ята, багато з яких і йшли у футбол, намагаючись бути такими ж.
Ветерани знам’янського футболу це люди, які зробили неоціненний внесок в популяризацію саме цього виду спорту. С.І Філіпенко від імені Виконавчого комітету Знам’янської міської ради нагородив дипломами за вагомий внесок у розвиток футболу в місті Знам’янка і Кіровоградської області та з нагоди Дня міста Знам’янка: Леня В.О., Спіріна Г.П., Шмалька О.В., Кошелєва В.В., Муравського Б.І., Ратушного В.К., Леньова Ю.С., Клюзова Л.П., Чічеркова В.М., Савіцького А.В., Хоменка М.В., Барабанова Ю.В., Акімова В.В., Музичука В.В., Алексеєва О.М., Кацмана О.Й., Скунца В.Л. Оганезова А.Б., Бойко С.В., Собко С.Г., Кравчика Е.Г.
Після урочистої частини вболівальники нарешті поринули у вирій футбольних вражень. Незважаючи на спеку, команди продемонстрували яскраву, захоплюючу гру з гострими моментами та, звичайно – голами. Традиційно, міський голова С.І. Філіпенко грав у складі улюбленої команди. «Локомотив» м.Знам’янка виборов перемогу у команди «Авангард» м.Світловодськ із рахунком 4:3. 
Та, як зазначила під час нагородження начальник відділу молоді, спорту та охорони здоров’я Р.Ладожинська, у такій, дійсно товариській зустрічі, не може бути переможених, адже це перемога спорту, перемога футболу. 
Команди отримали від міського голови пам’ятні кубки, кубки вручені і кращим гравцям турніру – Ігор Нотаріус «Авангард» та, звичайно, Едуард Кравчик «Локомотив». Всі гравці нагороджені пам’ятними медалями.
Атмосфера цього дня на стадіоні була дійсно святкова. Вболівальники займали місця під звуки духового оркестру, який було чутно далеко за межами парку, охочі роздивлялися світлини, на яких промайнула історія команди «Локомотив», О.Безай забезпечив музичне оздоблення свята, та привітав знам’янчан і гостей «Знам’янським вальсом». Перерва між таймами теж була цікавою адже всіх прийшли привітати малесенькі вихованці ДНЗ№6 «Сонечко» які продемонстрували гарну спортивно-танцювальну композицію. Вихованці клубу спортивного бального танцю «Фурор-Данс» Віннік Іван і Панасенко Поліна подарували вишуканий танок.
Всі охочі мали змогу поласувати смачними стравами які приготували кухарі кафе «Наталі».  А вже після матчу, на танцювальному майданчику, всіх очікувала концертно-розважальна програма ВІА «Ретро» міського Палацу культури. 
Тож свято закінчилося але ті емоції, що вирували на святі, ще довго будуть згадувати як його учасники, так і організатори.
Категорія: Новини спорту | Переглядів: 1089 | Додав: Moderator_1 | Рейтинг: 3.3/7

Кировоград: новости и сайты