Четвер, 28.03.2024, 21:47
Вхід | Вихід | RSS
Javascript DHTML Drop Down Menu Powered by dhtml-menu-builder.com
Belarusian  English  Russian  Ukrainian 

Меню

Пошук

Погода та курс валют

Погода
Погода у Знам'янці

вологість:

тиск:

вітер:



Календар свят та подій

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Опитування

Статистика



Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Інформаційний портал


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Відео про місто

Корисні посилання

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Головна » 2018 » Лютий » 21 » Свято на південній стороні міста
15:22
Свято на південній стороні міста
Таке – вперше!
Весну зустрічали…біля Копанки
Музику та співи, що доносилися від ставка, було чутно аж біля приміщення
колишнього кінотеатру «Україна». Тому навіть ті, хто не знали, що на південній частині міста того дня має відбутися свято Масниці, прийшли подивитися на це театралізоване дійство. Дивуватися було чому, адже на південній частині міста такі свята для людей не організовувалися ніколи. 
Тут було все: смачні млинці, веселі змагання, запашна рибна юшка, гарячий чай. І, звичайно ж, гарний настрій. Весело, із жартами, зустріли весну. Піснями, змаганнями – провели зиму (а щоб не ображалася, і на її честь теж жартів додавали). Міське свято зібрало того дня біля ставка кілька сотень людей. Вигадав усе це та організував  активний знам’янчанин, мешканець південної частини міста, він же голова громадської об'єднання спортивно – патріотичної асоціації «Славян» В’ячеслав Флорінцев. Його ідею радо підтримала міська влада.
- Зробити життя південної частини міста цікавим – це моя мрія,- розповідає В’ячеслав.- І я дякую всім, хто допоміг її реалізувати. У першу чергу – міському голові Сергію Філіпенку за моральну і матеріальну підтримку ( святковий стіл просто неба і дарунки для дітей – це був приємний сюрприз від міської влади). Свято організовували знам’янські активісти: Сергій Каратєєв (депутат міської ради фракції ВО «Батьківщина») та його помічник Володимир Коляда, Савченко Олександр - помічник депутата міської ради фракції ВО «Батьківщина» Олега Антонека, приватні підприємці Михайло Пожар, Олександр Халявка, Сергій Вовченко, Ігор та Павло Криниця. Рибу для святкової юшки привіз Андрій Дробаха, а варив цю смачну страву Костянтин Церюпа, керівник міського байкерського клубу «16 тон». Дуже запашні і по – домашньому теплі млинці –« організували»  дівчата із фітнес – групи (тренер Олена Флорінцева), Ганна Ковальова, працівники їдальні  Знам’янського локомотивного депо.
- Мені дуже сподобалося це свято,- продовжує розмову міський голова Сергій Філіпенко.- Та найбільше захопили натхнення, ініціативність, з якими молоді активісти робили захід для міста. Як міський голова 
завжди підтримуватиму  такі ініціативи! Закликаю й інших до такої ось діяльності на користь міста!
- Додам наостанок ось що,- говорить В’ячеслав Флорінцев,- того дня на ставку 
прийшли на свято не тільки діти, а й їхні батьки. Вони разом брали участь у змаганнях, разом вболівали, разом святкували. Цей захід став справді сімейним. Дякую батькам за їхню активність. Вона спрацювала як виховний момент для наших дітей і нашої молоді!
- На цьому наші спільні заходи з виховання молоді, відродження міста не завершуються,- підсумовує міський голова.- Тож – до нових ідей, до нових пропозицій і до зустрічі на нових і цікавих заходах!   


Переглядів: 850 | Додав: Moderator_1 | Рейтинг: 5.0/3

Кировоград: новости и сайты