П`ятниця, 19.04.2024, 13:56
Вхід | Вихід | RSS
Javascript DHTML Drop Down Menu Powered by dhtml-menu-builder.com
Belarusian  English  Russian  Ukrainian 

Меню

Пошук

Погода та курс валют

Погода
Погода у Знам'янці

вологість:

тиск:

вітер:



Календар свят та подій

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Опитування

Статистика



Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Інформаційний портал


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Відео про місто

Корисні посилання

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Головна » 2016 » Червень » 3 » Свято останього дзвоника
13:40
Свято останього дзвоника
12
У загальноосвітніх навчальних закладах міста пролунав останній дзвоник. Святковість та урочистість панували в школах міста. Для школярів розпочалась чудова пора канікул. 

Із успішним завершенням навчального року учнівський, батьківський і вчительський колектив Знам'янської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів №6 привітав міський голова Сергій Іванович Філіпенко.

Він висловив свою повагу освітянам за вагомі досягнення в галузі, що засвідчені численними нагородами і перемогами як вихованців, так і учнів на різних рівнях – від місцевого до державного.   

Сергій Іванович побажав усім учням здійснення всіх мрій та добре відпочити влітку. 
12

«Ви – сильні у своїй молодості, безпосередності, енергії, вірі у велике й щасливе майбутнє. Навіть літо вітає вас, обіймає своїм медовим квітом, дарує сонячну благодать. Бажаю вам, щоб доля до вас була прихильною. Щоб вибір фундаментальної професії був улюбленим покликанням на все життя. Покидаючи берег свого дитинства, сподіваюся, що в душі та серці завжди будете зі своє першою   малою Батьківщиною» - зазначив міський голова Філіпенко С.І.

Також до вітань долучилися і селищний голова смт Знам’янка Друга Москаленко С.Б. та начальник відділу освіти Грекова Л.А.

Участь у святі останнього дзвоника в різних навчальних закладах Знам'янки взяли представники місцевої влади. Перший заступник міського голови Загородня В.Г. побувала у Знам’янькій загальноосвітній школі І-ІІІ ступенів № 1 ім. Т.Г.Шевченка
12

Учнів навчально-виховного комплексу "Знам'янська загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів №2 - ліцей" із закінченням навчального року привітала секретар міської ради Клименко Н.М. 

Керуюча справами виконавчого комітету Ратушна І.О. привітала із закінченням навчального року учнів загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів № 3. 

Заступник міського голови з питань діяльності виконавчих органів Гребенюк С.А. побував у загальноосвітній школі І-ІІІ ступенів № 4.

Головий спеціаліст відділу молоді та спорту Сугарей А.О. виступив з вітальним словом до випускнів у   загальноосвітній школі І-ІІІ ступенів № 7.



Категорія: Новини міської ради | Переглядів: 883 | Додав: Admin | Рейтинг: 3.3/12

Кировоград: новости и сайты