П`ятниця, 29.03.2024, 02:28
Вхід | Вихід | RSS
Javascript DHTML Drop Down Menu Powered by dhtml-menu-builder.com
Belarusian  English  Russian  Ukrainian 

Меню

Пошук

Погода та курс валют

Погода
Погода у Знам'янці

вологість:

тиск:

вітер:



Календар свят та подій

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Опитування

Статистика



Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Інформаційний портал


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Відео про місто

Корисні посилання

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Головна » 2015 » Вересень » 1 » Свято Першого дзвоника відбулося в загальноосвітніх школах міста
12:54
Свято Першого дзвоника відбулося в загальноосвітніх школах міста
12
1 вересня в усіх загальноосвітніх навчальних закладах міста відбулися урочисті лінійки з нагоди Дня Знань. Зі словами привітань з Днем Знань та початком нового навчального року до учнів, педагогів та батьків звернулися представники органів виконавчої влади та органів місцевого самоврядування, депутати міської ради,  керівники установ та організацій Знам'янщини. 

12
Міський голова Ігор Борисович Крижановський взяв участь у святкуванні Дня Знань у ЗШ І-ІІІ ст. №6 ім., ЗШ І-ІІІ ст. №7, ЗШ І-ІІІ ст. №3 та навчально-виховному комплексі "Знам'янська загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів №2 - ліцей". 

Вітаючи зі святом, Ігор Борисович зазначив, що  Перше вересня - це свято всенародне. Свято вчителів і вихователів, свято батьків, дідусів і бабусь, які разом зі своїми дітьми та онуками знову прийшли до школи та додав, що саме Перше вересня єднає нас усіх, бо кожен колись у цей день переступив поріг рідної школи, відкрив першу книжку, написав перше слово. 
12
Звертаючись до присутніх, міський голова Крижановський І.Б. подякував присутнім педагогам за щоденну самовіддану працю, розуміння, турботу, мудрість і терпіння та побажав щастя, міцного здоров'я, натхненної праці та творчих успіхів!

12
Т.в.о. першого заступника міського голови – начальник фінансового управління Тетяна Анатоліївна Іваськів  привітала учнів та педагогічний колектив ЗШ № 1 ім. Т.Г.Шевченка . 

12
Секретар міської ради Надія Анатоліївна Адамович завітала та привітала учнів та батьків  ЗШ № 3. Керуюча справами міськвиконкому Лілія Іванівна Меренкова відвідала та привітала учнів та педагогічний колектив ЗШ № 4.

Категорія: Новини міської ради | Переглядів: 1165 | Додав: Admin | Рейтинг: 4.4/13

Кировоград: новости и сайты