Середа, 01.05.2024, 23:01
Вхід | Вихід | RSS
Javascript DHTML Drop Down Menu Powered by dhtml-menu-builder.com
Belarusian  English  Russian  Ukrainian 

Меню

Пошук

Погода та курс валют

Погода
Погода у Знам'янці

вологість:

тиск:

вітер:



Календар свят та подій

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Опитування

Статистика



Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Інформаційний портал


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Відео про місто

Корисні посилання

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Головна » 2013 » Травень » 20 » Свято сім'ї
15:09
Свято сім'ї
 
12         Складно навіть уявити своє життя без сім'ї, а сім’ю без матері. Спочатку центром Всесвіту для нас стають батьки, а потім - і власна родина. Кілька років тому в Україні з'явилося два нових свята – Міжнародний День сім'ї та День матері .
Саме з нагоди цих чудових свят нещодавно відбулася традиційна просвітницька зустріч, організована центром соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді (директор Шевченко Н.В.) , для представників сімей, що опинились у складних життєвих обставинах. На зустріч були запрошені протоієрей отець Василь (Мазурок), завідуючий пологовим відділенням ЦРЛ Пугач В.Г. , лікар епідеміолог Бачківська Н.К., начальник відділу виплат УСЗН Житарюк Н. М., які дуже цікаво розповіли про християнську мораль та сімейні цінності, репродуктивне здоров’я та контрацепцію, інфекційні хвороби та їх профілактику,відповіли на всі запитання.
Відшукати ідеальну сім'ю в державі – мабуть нереально. Кожна родина на своєму шляху хоча б раз зіштовхувалася з якимись проблемами. Добре, коли негаразди вдається вирішити по–любовно, між подружжям, дітьми, рідними, або за допомогою близьких. А якщо члени сім'ї не находять порозуміння між собою або не можна вирішити проблему самостійно ? У такому випадку залишається єдиний вихід – звернення до соціальної служби. Соціальна робота із сім'ями займає провідне місце в діяльності центрів соціальних служб для молоді. Проте якою компетентною не була б державна соціальна служба, якими б не прекрасними словами соціальні працівники не налаштовували на сімейний лад – долати труднощі у сім'ї повинна навчитися сама сім'я!
Започаткований в 1993 р. Генеральною Асамблеєю ООН Міжнародний день сім'ї починають відзначати і в нашій країні. І дуже хотілося б, щоб цей день став особливим святом, оскільки українці споконвіків славилися міцним сімейним устроєм, багатодітністю, гостинністю і працелюбністю, духовною єдністю поколінь, повагою до батьків та до жінки–матері.

Категорія: Новини міської ради | Переглядів: 910 | Додав: Admin | Рейтинг: 0.0/0

Кировоград: новости и сайты