Понеділок, 06.05.2024, 22:35
Вхід | Вихід | RSS
Javascript DHTML Drop Down Menu Powered by dhtml-menu-builder.com
Belarusian  English  Russian  Ukrainian 

Меню

Пошук

Погода та курс валют

Погода
Погода у Знам'янці

вологість:

тиск:

вітер:



Календар свят та подій

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Опитування

Статистика



Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Інформаційний портал


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Відео про місто

Корисні посилання

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Головна » 2013 » Липень » 1 » Свято з користю!
16:47
Свято з користю!
 
12         На сьогоднішній день молоді досить складно правильно зорієнтуватися у світі професій без порад кваліфікованих фахівців. Тому, обираючи своє професійне майбутнє, необхідно узгодити вибір з потребами сучасного ринку праці, потребами роботодавців в кваліфікованих кадрах, а це – одна з найважливих передумов правильного вибору. На даний момент професійна орієнтація молоді, являється одним із пріоритетних напрямків державної політики зайнятості.
В святковий день 29 червня у молоді була змога не лише насолоджуватися святковим концертом, конкурсами та розвагами. Можливо було провести час із користю для себе. Одну з таких корисних можливостей надав Знам’янський міськрайонний центр зайнятості.
 
12            Так, з нагоди Дня молоді, на виконання реалізації в регіонах завдань, доручень Президента України, щодо сприяння забезпеченню молоді першим робочим місцем, спеціалістами Знам’янського МРЦЗ Фарофонтовою Л.В. та Базюк Л.С. було проведено профорієнтаційний захід для молодих людей. Мета заходу - підвищення ефективності надання соціальних послуг молодим громадянам, які звертаються за послугами, інформування про стан ринку праці регіону, популяризація робітничих професій. Під час проведення заходу молодь мала змогу розширити своє уявлення про світ професій, дізнатись про основи стратегії їх вибору та отримати інформацію про стан ринку праці Знам’янського району. Проводячи співбесіду з молоддю, спеціалісти Знам’янського МРЦЗ акцентували увагу присутніх на те, що потреби ринку праці викликають необхідність по новому ставитись до вибору майбутньої професії. Дві третини вакансій ринку праці Знам’янського району – це робітничі професії і лише одна третина – вакансії для спеціалістів з вищою освітою, що спонукає молодь здобувати освіту у професійно-технічних училищах з перспективою майбутнього працевлаштування.
Під час проведення заходу, присутні отримали цікаву та корисну інформацію про світ професій, їх розмаїття, а також поради щодо усвідомленого вибору професійної та трудової діяльності, дізнались, наскільки актуальною є обрана ними професія на ринку праці тощо.
Таким чином, крок до усвідомленого вибору майбутньої професії, яка дозволить самореалізувати себе, обрати для цього форму та напрям професійного навчання або працевлаштування – основна мета спеціалістів з профорієнтації Знам’янського МРЦЗ для досягнення якої вони докладають всі свої знання, зусилля та навики.
Також корисною для молоді була і вікторина-міні квест, яку провели представники фірми «Оріфлейм», при підтримці відділу молоді та спорту і центру соціальних служб для сім’ї дітей та молоді. Крокуючи по імпровізованим «станціям» квесту, молодь віповідала на питання пов’язані з красою, здоровим способом життя, отримували корисну інформацію, і звичайно ж, отримувала призи!

Категорія: Новини міської ради | Переглядів: 880 | Додав: Admin | Рейтинг: 0.0/0

Кировоград: новости и сайты