Четвер, 02.05.2024, 11:33
Вхід | Вихід | RSS
Javascript DHTML Drop Down Menu Powered by dhtml-menu-builder.com
Belarusian  English  Russian  Ukrainian 

Меню

Пошук

Погода та курс валют

Погода
Погода у Знам'янці

вологість:

тиск:

вітер:



Календар свят та подій

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Опитування

Статистика



Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Інформаційний портал


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Відео про місто

Корисні посилання

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Головна » 2014 » Серпень » 26 » Свою Україну любіть
13:45
Свою Україну любіть
  
12
Саме таку назву мав святковий концерт 24 серпня у День незалежності України в затишному залі Центру дитячої та юнацької творчості. Це святкове дійство передало усім присутнім дух патріотизму та гордості за свою націю, яка, пройшовши серйозні випробування, створила свою незалежну державу.

Це свято є символом споконвічної мрії наших предків - бути господарями на своїй багатій, прекрасній і чарівній українській землі. Щороку святкування Дня Незалежності в нашому місті відбувається масово і урочисто. До цього долучаються творчі колективи ЦДЮТ, мешканці міста та усі охочі. Зараз святкування Дня Незалежності за участю працівників та вихованців Центру дитячої та юнацької творчості все більше і більше викликає зацікавленості.

З року в рік заходи на цей День перетворюються на щось краще і краще. У концертній програмі взяли участь хореографічні колективи «Перлина» кер. Н.Залєвська, «Екстраверт» кер. М.Стукаленко та К.Степанова, «Любава» кер. О Долинська, вокальна група «Горицвіт» кер. Л.Репяшник та вихованці вокального гуртка кер. Ж.Ніклонська. Гостями свята були вихованці хореографічного гуртка «Конфетті» кер. М.Демків.

Мешканці та гості нашого міста вже вдруге мали змогу прикрасити себе гарними національними малюнками під час майстеркласу з аквагриму за участю С.Цатурян, Т.Чернобривець та О.Демченко.

А діти активно брали участь в розважально-ігровій програмі «Діти – квіти України», яку підготували і провели О.Фрайнд та О Горова

Підсумовуючи, хочу ще раз сказати, що свято яке видалось в цьому році на День Незалежності цілком сміливо можна назвати справжнім святом. Це не може не радувати адже ми навчились святкувати не аби що, а День Незалежності своєї Вітчизни. Ми вибрали цей шлях незалежності, тому це має бути святом.

Бажаємо, щоб якнайшвидше повернувся мир, укріпилися моральні цінності громадян, щоб щодня нас об'єднували любов до своїх рідних і оточуючих. Хай мрія про краще майбутнє окриляє Вас для нових звершень, добрих починань, на славу успішної, процвітаючої України!
О.Фрайнд - культорганізатор ЦДЮТ

Категорія: Новини освіти | Переглядів: 1024 | Додав: Admin | Рейтинг: 3.0/2

Кировоград: новости и сайты