Вівторок, 07.05.2024, 12:54
Вхід | Вихід | RSS
Javascript DHTML Drop Down Menu Powered by dhtml-menu-builder.com
Belarusian  English  Russian  Ukrainian 

Меню

Пошук

Погода та курс валют

Погода
Погода у Знам'янці

вологість:

тиск:

вітер:



Календар свят та подій

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Опитування

Статистика



Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Інформаційний портал


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Відео про місто

Корисні посилання

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Головна » 2012 » Березень » 3 » Тиждень англійської мови
09:50
Тиждень англійської мови
 
12         Останнім часом у суспільстві,особливо серед старшого покоління,побутує думка,що сучасна молодь не має мети у житті,навчається тільки завдяки заощадженням батьків,не вміє висловлювати своїх думок. Думки в неї,на їхню думку,примітивні та меркантильні. Особливо так думають про молодь,що мешкає в невеликих містах.
Але це тільки на перший погляд. Якщо ви завітаєте до Знам’янського НВК,вас переконають у зворотньому. Наші учні насправді нічим не відрізняються від однолітків з великих міст. Вони такі ж креативні,освіченні,виховані,мають великі плани на майбутнє,знають чого хочуть,вміють грамотно висловлювати свої думки,і не тільки рідною мовою.
3 березня 2012 року (субота) для НВК став визначним днем не тільки тому, що це був робочий день, а й тому, що в цей день в школі – ліцеї відбувся перший в історії закладу конкурс ораторського мистецтва англійською мовою ( Public- Speaking Competition ). Цей конкурс відбувся в рамках тижня англійської мови.
 
12          Змагання з ораторського мистецтва на світовому рівні були започатковані Великою Британією у співдружності з Австралією і на сьогоднішній день обійняли 5 континентів. Координатором Українського Національного конкурсу виступає факультет іноземних мов КДПУ ім. В. Винниченка. У цих змаганнях можуть брати участь учні шкіл або студенти, які знаходяться на стаціонарному навчанні, віком від 16 до 20 років. Переможець національних змагань бере участь в міжнародному етапі, який проходить в Лондоні.
Змагання проводяться не лише заради вміння показати себе, але мають за мету отримання можливості поділитись культурними надбаннями свого народу з представниками інших країн і навчитись співпрацювати.
Ми також хотіли б, щоб наші учні приєднались до цього міжнародного руху та робили свої перші кроки в опануванні англійської мови, навчились спілкуванню та отримали навички партнерських відносин.
У змаганні брали участь 8 учнів старших класів НВК: Олександр Кравцов (11-Б клас); Марина Федунець (11-В клас); Інна Бебік (10-А клас); Катерина Іваненко (10-А клас), Надія Алексєєва (10-А клас); Анастасія Степанова (11-Б клас); Ярослава Льовушкіна (9-А клас) і Лілія Дундева (9-А клас).
 
12          Шляхом таємного голосування глядачів було визначено кращого оратора. Ним стала Марина Федунець. Друге місце посіла Інна Бебік. Улюбленцями аудиторії та адміністрації НВК було визначено відповідно Катерину Іваненко і Надію Алексєєву.
Змагання супроводжувались інтерактивними формами роботи з аудиторією та навчальними відеофільмами, які знайомили присутніх з різними аспектами життя Великої Британії, країни- хазяйки Міжнародного конкурсу ораторського мистецтва, і з визначними моментами Міжнародних конкурсів інших років.
Ніхто з присутніх на конкурсі не став би сперечатися з тим, що кожен з учасників зробив все, що було в його силах, щоб виграти. Отже всі учасники вже були переможцями, вирішивши взяти участь в таких змагання.
Темою змагань стало висловлювання «Майбутнє: Україна і я». В своїх виступах учасники продемонстрували стільки патріотизму й любові до України, сподівань на її краще майбутнє, що Україна має всі підстави пишатися цими дітьми, адже вони і є її щасливе майбутнє.


Вчителі англійської мови НВК
Світлана Олефірова і Вікторія Маслюкова

Категорія: Новини освіти | Переглядів: 837 | Додав: Admin | Рейтинг: 0.0/0

Кировоград: новости и сайты