Субота, 20.04.2024, 00:29
Вхід | Вихід | RSS
Javascript DHTML Drop Down Menu Powered by dhtml-menu-builder.com
Belarusian  English  Russian  Ukrainian 

Меню

Пошук

Погода та курс валют

Погода
Погода у Знам'янці

вологість:

тиск:

вітер:



Календар свят та подій

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Опитування

Статистика



Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Інформаційний портал


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Відео про місто

Корисні посилання

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Головна » 2011 » Листопад » 17 » Толерантність врятує світ
16:31
Толерантність врятує світ
 
12  16 листопада дитячим відділом міської бібліотеки №2 була проведена бесіда «Толерантність врятує світ» з учнями 8-Б класу ЗОШ № 6.
Метою заходу було ознайомлення учнів з поняттям толерантності,   значенням толерантності в житті людей та в демократичному суспільстві та навчити їх виявляти толерантність в життєвих ситуаціях.
«Людина може обійтись без багатьох речей, але не без іншої людини»,- сказав один учений. Навіть на самоті вона подумки звертається до інших людей. Попри все людські стосунки нерідко спричиняють проблеми: непорозуміння, суперечки, конфлікти. Щоб запобігти цьому, треба навчитися ладнати з різними людьми, навчитися виявляти толерантність.
Під час заходу ознайомили дітей з поняттям «Толерантність», розповіли їм про історичні витоки толерантності, про те, що таке нетерпимість та її небезпеки. Для того, щоб учні засвоїли навички толерантної поведінки, провели з ними вправу «Знайдіть п’ять спільних рис та п’ять відмінностей між двома хлопцями/дівчатами та «вирішуй сам» (розгляд конфліктних ситуацій).
Членам суспільства сьогодні важливо бути толерантними, дізнаватися більше один про одного, виявляти краще в традиціях і віруваннях один одного.

Категорія: Новини культури | Переглядів: 1241 | Додав: Admin | Рейтинг: 0.0/0

Кировоград: новости и сайты