П`ятниця, 26.04.2024, 12:18
Вхід | Вихід | RSS
Javascript DHTML Drop Down Menu Powered by dhtml-menu-builder.com
Belarusian  English  Russian  Ukrainian 

Меню

Пошук

Погода та курс валют

Погода
Погода у Знам'янці

вологість:

тиск:

вітер:



Календар свят та подій

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Опитування

Статистика



Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Інформаційний портал


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Відео про місто

Корисні посилання

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Головна » 2016 » Серпень » 25 » Товариська зустрічч з футболу між командами ветеранів ФК «Локомотив» та збірною командою ветеранів футболу Знам’янського району
13:56
Товариська зустрічч з футболу між командами ветеранів ФК «Локомотив» та збірною командою ветеранів футболу Знам’янського району
12
25 річницю Незалежності України спортсмени знам’янщини вирішили відзначити товариською зустріччю з футболу між командами ветеранів ФК «Локомотив» та збірною командою ветеранів футболу Знам’янського району. 

Міський голова С.І.Філіпенко та начальник відділу молоді, спорту та охорони здоров’я Р.А.Ладожинська привітали спортсменів із святом, побажали здоров’я, миру, перемог у спорті та особистому житті, а також – задоволення від гри. 

Мені здається, що саме задоволення від гри отримали всі – і гравці, і, звичайно, вболівальники, адже гра була дійсно видовищна та напружена. 
12

Перемогу виборола команда ветеранів «Локомотиву» з рахунком 4:1. Доклав зусиль до цього і безпосередньо С.І.Філіпенко, який грав у складі команди. 

Сподіваємось на те, що такі матчі будуть традиційними,  даруватимуть гарний настрій, сприяти популяризації спорту та здорового способу життя.

Начальник відділу молоді, спорту 
та охорони здоров’я 
Р.Ладожинська
Категорія: Новини спорту | Переглядів: 984 | Додав: Admin | Рейтинг: 3.7/9

Кировоград: новости и сайты