Четвер, 02.05.2024, 06:20
Вхід | Вихід | RSS
Javascript DHTML Drop Down Menu Powered by dhtml-menu-builder.com
Belarusian  English  Russian  Ukrainian 

Меню

Пошук

Погода та курс валют

Погода
Погода у Знам'янці

вологість:

тиск:

вітер:



Календар свят та подій

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Опитування

Статистика



Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Інформаційний портал


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Відео про місто

Корисні посилання

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Головна » 2014 » Серпень » 4 » Традиційне свято День міста відбулося без гучних заходів
21:56
Традиційне свято День міста відбулося без гучних заходів
        
12
Цього року місто Знам’янка відзначило 145-ту річницю.
Враховуючи складну загальну ситуацію в країні, те що наші земляки беруть участь в антитерористичній операції і всім нам доводиться прощатися зі своїми героями, які полягли відстоюючи незалежність і цілісність України, відзначення 145-ї річниці Дня міста цьогоріч не було гучним.

Розпочали святкування Божественною літургією та подячним молебнем за Україну, місто Знам’янку та його мешканців біля ікони «Знамення Богородиці» в Українській Православній Церкві Преподобного Сергія Радонезького.
        
12
 
Промовивши молитви за долю України, представник духовенства побажав учасникам свята Господньої опіки на шляху відродження та становлення української держави.

При вході до міського парку відпочинку керівництвом міськвиконкому спільно з громадськими організаціями: «Дія» (кер. С.Бабаєва), Знам’янською міськоїю організацієй «Червоного Хреста» (кер. Котинська Т.С.) та Знам’янським міським «Інформаційно-освітнім жіночим клубом» було організовано збір коштів і гуманітарної допомоги українським військовослужбовцям.

У міському парку відпочинку для малечі працювали дитячі атракціони, відбувалася конкурсна програма малюнків на асфальті «Діти Знам’янщини за мир в Україні», конкурс малюнків-оберігів для українських військовослужбовців та нанесення аквагриму на обличчя.
       
12

Цього року були проведені вже традиційні виставки робіт майстрів декоративно-ужиткового мистецтва, фотовиставка. Своїми витворами знам’янчан та гостей міста порадували народні умільці та квіткарі.

Не обійшлося і без спортивних заходів. Зокрема, у місті пройшли змагання на Кубок міста з футболу, всеукраїнські змагання із «Street Workout», волейболу, велопробіг.
Також свою майстерність на святі показав і духовий оркестр.
        
12
 
Родзинкою свята став парад дитячих візочків. Це свято вже третій рік поспіль наповнює міський парк відпочинку дитячим сміхом та креативними витворами винахідливих матусь.

Фантазії дорослих вистачило, аби влаштувати з дитячого "транспорту" справжню казку. Старання батьків винагороджувало журі – за відповідність назві, оригінальність, цілісність композиції та якість виконання.
Усі учасники параду – малюки та їх батьки отримали подарунки.

Саме у День міста у родині Стрюченко на світ з’явилася дівчинка. Міський голова І.Крижановський привітав в пологовому відділенні центральної районної лікарні молоду матусю Олену Миколаївну, і на згадку про цю приємну подію вручив подарунок.  
Перед початком офіційного привітання міський голова оголосив хвилину мовчання по загиблим на Сході України.
У своєму вітальному слові Ігор Борисович привітав знам'янчан з Днем міста, побажавши процвітання і добробуту Знам'янці, міцного здоров’я, миру, успіхів та щасливих посмішок його жителям, щоб не забракло снаги підтримувати національний дух і натхнення, дбайливо оберігати та примножувати свої традиції, наполегливо працювати заради майбутнього рідного міста.
         
12
 
Всі заходи відбулися за підтримки Знам’янської міської Спілки підприємців (гол. Кліпацький С.В.) депутата міської ради Куцова О.Г., приватного підприємця Вакулика Р.О. та благодійного фонду Олеся Довгого.
Категорія: Новини міської ради | Переглядів: 935 | Додав: Admin | Рейтинг: 0.0/0

Кировоград: новости и сайты