Середа, 01.05.2024, 21:58
Вхід | Вихід | RSS
Javascript DHTML Drop Down Menu Powered by dhtml-menu-builder.com
Belarusian  English  Russian  Ukrainian 

Меню

Пошук

Погода та курс валют

Погода
Погода у Знам'янці

вологість:

тиск:

вітер:



Календар свят та подій

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Опитування

Статистика



Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Інформаційний портал


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Відео про місто

Корисні посилання

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Головна » 2013 » Жовтень » 31 » Трансформація бібліотечного простору – шлях до Відкритої бібліотеки
17:17
Трансформація бібліотечного простору – шлях до Відкритої бібліотеки
                           
1229-30 жовтня 2013 року в обласній науковій бібліотеці ім. Д.Чижевського відбулася Міжнародна науково-практична конференція „Трансформація бібліотечного простору – шлях до Відкритої бібліотеки». Учасниками заходу були директори та бібліотечні працівники обласних, міських та районних бібліотек з різних куточків України, Білорусії та Польщі. 

Знам’янську міську бібліотечну систему представляла директор міської ЦБС Марина Колісніченко та бібліотекарі центральної універсальної бібліотеки Вікторія Громова та Наталія Мирошниченко. Протягом роботи конференції вони відвідали дискусійні платформи, секційні засідання, майстер-класи від архітекторів та дизайнерів України та Польщі.
                        
12В рамках конференції відбувся Ярмарок інновацій бібліотек Кіровоградщини. Знам’янська центральна універсальна бібліотека представила програму «Бібліотечне літо», суть якої полягала в пропаганді бібліотеки та залученні до читання в літній час населення міста через систему розважальних і пізнавальних заходів. 

Учасники та гості конференції гідно оцінили творчу, цікаву та креативну організацію роботи працівників міської бібліотечної системи. Був відзначений неординарний підхід до розробки інформаційних та рекламних матеріалів.
                           
12 Працівники центральної універсальної бібліотеки довели свою успішність і перспективність, про що свідчить Диплом за зайняте ІІ місце в обласному Ярмарку бібліотечних інновацій «Центральна бібліотека: модернізація діяльності в контексті часу» та цінний подарунок.

Категорія: Новини культури | Переглядів: 880 | Додав: Admin | Рейтинг: 0.0/0

Кировоград: новости и сайты