Понеділок, 22.07.2024, 16:27
Вхід | Вихід | RSS
Javascript DHTML Drop Down Menu Powered by dhtml-menu-builder.com
Belarusian  English  Russian  Ukrainian 

Меню

Пошук

Погода та курс валют

Погода
Погода у Знам'янці

вологість:

тиск:

вітер:



Календар свят та подій

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Опитування

Статистика



Онлайн всього: 10
Гостей: 10
Користувачів: 0

Інформаційний портал


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Відео про місто

Корисні посилання

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Головна » 2012 » Вересень » 27 » Триває підготовка до відзначення в місті Міжнародного дня людей похилого віку та Дня ветерана
07:38
Триває підготовка до відзначення в місті Міжнародного дня людей похилого віку та Дня ветерана
 
12          Перший заступник міського голови, голова оргкомітету В.Джулай провів чергове засідання організаційного комітету з підготовки та відзначення в місті Міжнародного дня людей похилого віку та Дня ветерана. Члени оргкомітету прозвітували про стан виконання ними доручень, даних на попередньому засіданні. Працівниками управління праці та соціального захисту населення та територіального центру проводяться обстеження матеріально-побутових умов проживання потребуючих пенсіонерів, інвалідів, самотніх непрацездатних громадян для надання їм соціально-побутової допомоги вдома. Керівникам підприємств, установ організацій міста направлені листи-звернення щодо організації вшанування ветеранів, проведення урочистих зборів у трудових колективах, надання їм посильної допомоги. 28 вересня в усіх структурних підрозділах органів виконавчої влади планується проведення днів відкритих дверей для ветеранів міста.  
12          Освітні заклади міста спільно з Товариством Червоного Хреста України проводять традиційну акцію "Три овочі", з подальшим врученням, зібраних овочей, найбільш нужденним ветеранам міста. Плануються зустрічі з ветеранським активом міста, клубів "Діалог", "Ветеран". 29 вересня у міському Палаці культури буде проведений святковий концерт для ветеранів міста, лотерея "Щасливого місця в залі".  
Категорія: Новини міської ради | Переглядів: 765 | Додав: Admin | Рейтинг: 0.0/0

Кировоград: новости и сайты