Четвер, 28.03.2024, 13:30
Вхід | Вихід | RSS
Javascript DHTML Drop Down Menu Powered by dhtml-menu-builder.com
Belarusian  English  Russian  Ukrainian 

Меню

Пошук

Погода та курс валют

Погода
Погода у Знам'янці

вологість:

тиск:

вітер:



Календар свят та подій

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Опитування

Статистика



Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Інформаційний портал


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Відео про місто

Корисні посилання

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Головна » 2015 » Червень » 12 » Тривають роботи по встановленню дитячого майданчика та по облаштованню освітлення прибудинкових територій у вечірній та нічний час
12:30
Тривають роботи по встановленню дитячого майданчика та по облаштованню освітлення прибудинкових територій у вечірній та нічний час
 
12
Тривають роботи по встановленню сучасного дитячого майданчика на прибудинковій території житлового будинку №9 по вул. Гагаріна. 

З метою забезпечення зовнішнього освітлення прибудинкової території, де буде розташовано майданчик, а саме: багатоквартирних житлових будинків по вул. Інтернаціональній 10/12 та Гагаріна, 9, виконано роботи по встановленню додаткових опор зовнішнього освітлення. Роботи було виконано оперативно, за один день. 

 
12
Дякуємо за допомогу у виконанні робіт спеціалістам Знам’янськїй дистанції електропостачання Одеської залізниці та директору Критіну Олександру Івановичу, депутату міської ради А.Кривенку, голові партії «Відродження» В.Матвієнку. силами комунального підприємства «Знам’янська житлово0експлуатаційна контора №1» було виконано роботи по монтажу ліхтарів та повітряних ліній електропередач.

Місце розміщення додаткових опор було попередньо обговорено з мешканцями багатоповерхових будинків за участю міського голови Крижановського І.Б. та заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів Заруцького А.А., а також погоджено в установленому законодавством порядку з підприємствами-власниками інженерних мереж на вказаних вулицях.
 
12
За допомоги головного інженера станції Знам’янка Одеської залізниці Киман Андрія Миколайовича було влаштовано піщане покриття даного дитячого майданчика, а також дитячого та спортивного майданчиків в міському парку культури відпочинку.

Категорія: Новини міської ради | Переглядів: 1109 | Додав: Admin | Рейтинг: 4.9/12

Кировоград: новости и сайты